“Κανείς δεν θα κοιτάξει τα δάκρυα, οι άδειες όσων θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια στην κυκλοφορία θα ακυρωθούν”

Ο Υπουργός Δημοσίων Έργων και Μεταφορών, Resmiye Canaltay, ξεκίνησε την απαραίτητη διαδικασία για την ακύρωση της άδειας οδήγησης του Thomas Aboubeleye Akpanke, ο οποίος είχε ένα ατύχημα με 410 αλκοόλ στο αίμα του τις προάλλες.

έμβλημα69

Ο Υπουργός Canaltay, ο οποίος είναι επίσης ο Έφορος Μηχανοκίνητων Οχημάτων, δήλωσε ότι, βάσει της εξουσίας που του έχει δοθεί από τον Κανονισμό Τροποποίησης Οδικών και Κυκλοφοριακών Οχημάτων, η άδεια της Akpanke θα ακυρωθεί καθώς πιστεύει ότι η συνέχιση της χρήσης μηχανοκίνητων οχημάτων δημιουργεί ταλαιπωρία δημόσιας ασφάλειας.

Ο υπουργός Canaltay είπε, «Πρόσφατα, παρατηρήσαμε αύξηση του αριθμού των ατόμων που πίνουν υπερβολικό αλκοόλ και παραμένουν πίσω από το τιμόνι και οδηγούν ατυχήματα μέσω της ζωής άλλων ανθρώπων που κυκλοφορούν. Θα είναι ρουτίνα η ακύρωση των αδειών τέτοιων οδηγών, οι οποίοι δεν αναγνωρίζουν τους κανόνες σαν να αγνοούν τη ζωή άλλων ανθρώπων. Το αίτημά μου από τους λαούς μας και τους ξένους στη χώρα μας είναι ότι δεν μπαίνουν πίσω από το τιμόνι ενώ πίνουν αλκοόλ, δεν επιταχύνουν υπερβολικά και υπακούουν στους κανόνες κυκλοφορίας. Αυτή η δουλειά δεν είναι αστείο, διακυβεύεται η ανθρώπινη ζωή. “Τα δάκρυα εκείνων που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια στην κυκλοφορία δεν θα εξεταστούν και οι άδειές τους θα ακυρωθούν”, είπε.

Ο Thomas Aboubeleye Akpanke, με αποτέλεσμα το 410 promil alcohol, το πρωί της 7ης Απριλίου 2021, Dr. Τραυματίστηκε σε ατύχημα στη λεωφόρο Fazıl Küçük. Ευτυχώς, δεν υπήρξε απώλεια ζωής στο ατύχημα που συνέβη στις 06.30.

Source