Κανείς δεν πρέπει να αναμένει βελτίωση στον πληθωρισμό την προσεχή περίοδο.

Συντάκτης εφημερίδων απόφασης Ahimbrahim Kahveci, “Το Εμπορικό Επιμελητήριο της Κωνσταντινούπολης-ITO ανακοίνωσε τους δείκτες τιμών για τον Μάρτιο. Η πίεση κόστους βγαίνει ξανά. Τι σημαίνει αυτό? Κανείς δεν πρέπει να αναμένει βελτίωση στον πληθωρισμό την επόμενη περίοδο. “ έκανε το σχόλιό του.

Στο άρθρο της καφετέριας, Τότε η μείωση των επιτοκίων είναι τώρα δύσκολη. Η δουλειά μας είναι πολύ δύσκολη. Ειδικά η Κεντρική Τράπεζα είναι πιο δύσκολη. Έχουμε χάσει τόσο την εμπιστοσύνη όσο και τη σταθερότητα … Τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσουμε λογαριασμούς.“Εξέφρασε τη γνώμη του.

Ο Kahveci χρησιμοποίησε τις ακόλουθες δηλώσεις:

“Ακούμε αρχεία εξαγωγής σε μηνιαία βάση από πέρυσι. Όχι κύριε, κάναμε την υψηλότερη εξαγωγή αυτόν τον μήνα, όχι κύριε, κάναμε την υψηλότερη αύξηση αυτόν τον μήνα ή κάναμε την υψηλότερη μηνιαία εξαγωγή. Λοιπόν, γιατί το ξένο έλλειμμα δεν κλείνει; Για παράδειγμα, αυτή είναι η υψηλότερη μηνιαία εξαγωγή Ο Υπουργός Εμπορίου μας Ρουχσάρ Πεκκάν ανακοίνωσε ότι το κάναμε τον Μάρτιο του έτους. Ωστόσο, παρά το γεγονός αυτό, το μηνιαίο ξένο έλλειμμα αυξήθηκε σε 3,0 δισεκατομμύρια δολάρια τον Ιανουάριο, 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια τον Φεβρουάριο και 4,7 δισεκατομμύρια δολάρια τον Μάρτιο. Αναρωτιέμαι γιατί αυτά τα αρχεία δεν μειώνουν το ξένο έλλειμμα; “

.Source