Καρμιώτισσα – Δόξα. Ο Christoph καθιέρωσε τη δικαιοσύνη και του έστειλε έξι άντρες

Αυτός που ισχυρίζεται κερδίζει. Η Ντόξα ίσως δεν κατάφερε να αφήσει το “διπλό” από τον “Στέλιο Κυριακίδη”, αλλά έσωσε το σημείο με ένα γκολ του Μάρτινου Χριστόφη. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής ισοφάρισε 1-1 με την Καρμιώτισσα στο 85ο λεπτό, πράγμα που σήμαινε δικαιοσύνη, καθώς η ομάδα της Κατοκοπίας ήταν καλύτερη σε ενενήντα λεπτά.

Το τραγικό λάθος του Mukhtaris στο 16ο λεπτό επέτρεψε στον Ismail Sassi να πάρει το προβάδισμα, και ο πρώτος επιθετικός της Karmiotisa δεν έχασε την ευκαιρία. Πήρε το «δώρο», απέφυγε τον Τούμπα և φέτος με το έβδομο γκολ του έστειλε την μπάλα στο δίχτυ 1-0.

Στη συνέχεια, οι παίκτες του Κώστα Σκάκας πήραν το τιμόνι του αγώνα, άσκησαν πίεση, έχασαν πολλές ευκαιρίες, οι οποίες τελείωσαν με το γκολ της Αγγλίας (55 ‘) και της Ολίβυρα (65’) Η λύση δόθηκε από τον Martinos Christofin στα 85 ‘. Αφού ο Άγγλος έκανε ένα λάθος, ο Kaike χτύπησε προσωρινά τον Carlitos, γύρισε την μπάλα και ο Christoph ισοφάρισε 1-1 από το ύψος της περιοχής.

Η Ντόξα είχε σχεδόν 90 + 2 ‘σκαμπανεβάσματα, αλλά η κεφαλίδα του Κίκας (μετά τη σειρά του Κάρλιτου) δεν βρήκε στόχο. Η Ντόξα ανέβηκε στην 6η θέση με 25 πόντους, ενώ η Καρμιώτισσα παρέμεινε στην 12η θέση με 16 πόντους, μειώνοντας την ελάχιστη τιμή της (ένας βαθμός) από την Ερμή.

Η ταυτότητα της συνάντησης

Καρμιώτισσα (Χρυσής Μιχαήλ). Tumpas, Ευστατίου (87 ′ Hajivasilis), Baranov, Perez, Malekkidis, Reynolds, Neofitu (87 ′ Capadris), M. Sassi (68 ′ Komodikis), Bargan (76 ′ Pahipis), Ι. Sassi, Romo.

Δόξα (Κώστας Σάκκας): Σισκόφσκι, Μέσκα, Μακτάρης, Πάντιτς, Ένγκλζου, Μπόλιεβιτς (46 κ.λ.

Σκορερ τερματος. I. Chassis 16 ′ / Christofi 85:

Κίτρινος: Neophyte / Αγγλικά.

Αποβολές – / –

Στάδιο: “Στέλιος Κυριακίδης”.

Διαιτητής: Νεόκλειος Νικόλαος.

Πρώτος βοηθός. Ανδρέου Π. Ανδρέας.

Δεύτερος βοηθός. Σωκράτης Κυριάκος.

4οςΓάτα Τζον.

VAR: Δημητρίου Βασίλη.

AVAR: Νίκος Έγκλεζου.

Παρατηρητής διαιτησίας Τράτος Λεόντιος.

ΖΩΝΤΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Έναρξη του αγώνα

17 ‘Στόχος για Καρμιώτισσα. Το τραγικό λάθος του Mukhtaris ությունը Αδράνεια των άλλων αμυντικών της Doxa: Ο Ismail Sassi έκλεψε την μπάλα, την πέρασε στον Siskovski և έστειλε την μπάλα στο δίχτυ.

https://www.youtube.com/watch?v=hzyVmpr4qew:26 Το Tou Tumba διασώζει έναν Άγγλο στο σταυροδρόμι.

40 ալի Εξαιρετική ευκαιρία για τη Ντόξα, ο Κίκας έκανε ένα ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα ακριβώς πάνω από τη γραμμή.

Ο R. Reynolds χτυπάει από τη γωνία του Σίσκοφσκι.

55 ‘Ένα αγγλικό σουτ από τη Ντόξα χτυπά το γκολ της Τούμπα.

65 ‘Μετά το φάουλ της Oliveira, οριζόντιος στόχος για τη Doxa.

75 Η όμορφη ατομική ενέργεια του Ol Oliveira, αλλά ο πυροβολισμός του πήγε πολύ.

85 ‘γκολ Γκόλ Ντόξα Με τον Μαρτίνο Χριστόφο. Αφού ο Άγγλος έκανε ένα λάθος, ο Kaike χτύπησε προσωρινά τον Carlitos, γύρισε την μπάλα και ο Christoph ισοφάρισε 1-1 από το ύψος της περιοχής.

90 + 1 ալի Μεγάλη ευκαιρία για τη Ντόξα να γυρίσει το παιχνίδι, αφού ο Κάρλιτος πέρασε, ο Κίκας έχασε μια κεφαλιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Source