Καρούλια. “Πρωτάθλημα με την Μπολόνια Θα ήθελα ο Παναθηναϊκός να έχει Fortunis “

Μετά το ντέρμπι μεταξύ των δύο “αιώνων”, ο σκηνοθέτης της “Όλα Πρασίνα” Άρης Αντωνόπουλος σχολίασε τι συνέβη τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το παιχνίδι, καταλήγοντας σε ένα πολύ σαφές συμπέρασμα.

“Όλη η πράσινη τηλεόραση”. Κάθε Δευτέρα, 9 μ.μ. 00-23: 00, η ​​καλύτερη παράσταση του Παναθηναϊκού, ζωντανά στις οθόνες σας, εδώ είναι

Ίσως για κάποιο ντέρμπι ολυμπιακός և: Παναθηναϊκός να μην είναι τίποτα άλλο από ένα παιχνίδι. Ωστόσο, για πολλούς, αυτή η συνάντηση είναι μια σύγκρουση δύο εντελώς διαφορετικών «κόσμων».

Αυτό αποδείχθηκε από peritrans Λεωφόρος: – և όχι μόνο – τη νύχτα του Κυριακή (14/2): Και εξηγούμε στους οικοδεσπότες αφού οι παίκτες το έχουν λάβει υπόψη Pedro Martins προσπάθησε να κερδίσει penalty 11 πέναλτι, σύμφωνα με την τακτική που έθεσε το “Peace” Πειρατής από την εποχή του Σωκράτης Κοκκάλης, του Αλέκου Αλεξάνδρης (αυτός που επρόκειτο να κλέψει το παιδί του στο τάβλι για να κερδίσει το πρωτάθλημα) Στέλιος Ιαννακόπουλος և αυτήν Γρήγορα: ΓεωργουάτουΑλλά, ευτυχώς, Διαιτητής Maden, παρά τα λάθη που έκανε στα σπόρια ολυμπιακός, δεν το καταδίκασε “ΤριφύλλιΌπως θα έκαναν άλλοι εταίροι ελληνικής καταγωγής.

Μετά το παιχνίδι, Ο Ruben Semedo έδειξε στην κάμερα το σημάδι του Ολυμπιακού, “Κόκκινο-λευκό” προπονητής δημοσίως ανακοίνωσε ότι “η καλύτερη ομάδα δεν κέρδισε”, σε μια εποχή που οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καν την ποιότητα να ολοκληρώσουν μερικές από τις κλασικές ευκαιρίες που τους δόθηκαν στο παιχνίδι ը αντιπρόεδρος. Πειραιάς PAE:, Κώστας Καραπάπας, ΟΧΙ μονο έπιασε τα παιδιά όλων των Ελλήνων οπαδών στο στόμα του, αλλά εξέφρασε τα παράπονά του για τον διαιτητή Σκωτσέζος διαιτητής,

Πού να το πιάσω; Πού να το πιάσω; Για την οικονομία της συζήτησης, αλλά γιατί εάν αρχίσουμε να γράφουμε για την «κατάσταση της ζωής» της; ΠΑΕ Ολυμπιακός: το τελευταίο 25 χρονών μπορεί να χρειαζόμαστε περισσότερα από δέκα στερεά καλύμματα, μπορούμε να πούμε τα ακόλουθα με αυτοπεποίθηση. Ο Ολυμπιακός “απαγορεύεται” να χάσει γιατί ήταν η χειρότερη ομάδα στο γήπεδο. Θα χάνει πάντα επειδή θα είναι ανεπιτυχής, άδικος για τον διαιτητή, λόγω καιρικών συνθηκών ή προς τα πίσω. ΕρμήςΔεν είπε ποτέ ο διευθυντής ολυμπιακόςείτε ο προπονητής είτε ο εκτελεστικός, που το “κόκκινο και λευκό” έχασε επειδή ο αντίπαλός του έπαιξε καλύτερα στο γήπεδο. Σε: Πειρατής υπέστη την πρώτη ήττα τους στο πρωτάθλημα όταν ήταν 1η θέση με διαφορά λογαριασμού 16 πόντοι, αλλά για τους ανθρώπους του, τους απογόνους του, τον κόσμο του ολυμπιακός“Είναι αφύσικο για την ομάδα τους να χάσει το παιχνίδι γιατί ήταν πολύ χειρότερο στο γήπεδο.

Εν τω μεταξύ, ο παραλογισμός ολόκληρης της κατάστασης αυξάνεται ακόμη περισσότερο αν το πιστεύουμε αυτό ολυμπιακός, σε αντίθεση Παναθηναϊκός, στην ιστορία του δεν έχει τελειώσει ποτέ μια ολόκληρη σεζόν χωρίς ήττα. Επομένως, ξεκινώντας 1925 μέχρι σήμερα η ομάδα του Πειρατής Προφανώς βλάπτεται από εξωτερικούς παράγοντες; Ομάδα: 1996/97 σεζόν μέχρι στιγμής μόνο χάθηκε 4 πρωταθλήματα; Είναι σαφές ότι οι ερωτήσεις είναι ρητορικές.

Όλα τα παραπάνω απλά δεν αντικατοπτρίζουν τα σάπια θεμέλια στα οποία βασίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο στην κυριαρχία. ολυμπιακός, αλλά γενικά η ηθική-κοινωνική κατάρρευση της χώρας. Σε τελική ανάλυση, το ποδόσφαιρο είναι η μικρογραφία της κοινωνίας. ΜΙ: “Ολυμπιακοσίνη” Δεν βρίσκεται μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς της ζωής μας. Δεν φταίμε ποτέ για οτιδήποτε συμβαίνει σε εμάς. Είμαστε πάντα οι καλύτεροι και οι πιο δυνατοί. Η ανθρώπινη επιτυχία δεν είναι ποτέ πραγματική επιτυχία. Πρέπει πάντα να αξιοποιούμε στο έπακρο τις διεπαφές μας, όχι τις δυνατότητές μας. Πρέπει πάντα να είμαστε πρώτοι, με κάθε τρόπο, με κάθε κόστος. Σε όλους τους τομείς. Πώς δεν έχει σημασία. Εάν η παθογένεση της ήρθε στο μυαλό σας της σύγχρονης Ελλάδας, τότε το καταλάβατε πλήρως “Ο Ολυμπιακός είναι ένα κράτος”, τα οποία οι οπαδοί του έγραφαν με περηφάνια στα στάδια κατά καιρούς με διαφημιστικές αφίσες, δεν είναι απλώς σύμπτωση. Το κράτος που προωθούσε αρχικά τη διαφθορά στην κοινωνία και επομένως στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γι ‘αυτό κάθε ήττα του ολυμπιακός από Παναθηναϊκός, θα είναι η νίκη του Πολιτισμός:«Ειλικρίνεια, δικαιοσύνη, αγνότητα, αποδοχή, η ανωτερότητα του αντιπάλου έναντι της διαφθοράς, της διαφθοράς, της νίκης με οποιοδήποτε τρόπο, της διαφθοράς και της αναξίας.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Τέλος, πραγματοποιούνται χειμερινές μεταφορές στον Παναθηναϊκό.
ΥΓ2: Κερδίζει με την ΑΕΚ, τον Άρη και τον Ολυμπιακό με 9 παιχνίδια σε αήττητο σερί και 3 παθητικά γκολ. Πρόγραμμα Μπολόνια. Ένα έργο που δεν «θολώνει» το ποδόσφαιρο, αλλά φέρνει νίκες. Και οι νίκες στο τραπέζι τουρνουά φέρνουν τον Παναθηναϊκό ψηλά. Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ο τίτλος σας έκανε να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Διαβάστε περισσότερα…

Source