Κατάσταση ληστών – Συγγραφείς – Yakup KÖSE

Στο δρόμο προς Bamszlk, η Τουρκία δέχθηκε έντονη πυρκαγιά τα τελευταία 18 χρόνια, και οι Badirs έχουν πηδήξει.

Η εξέγερση Batc Gezi, η τάφρος και η εισβολή της 15ης Ιουλίου στην Ανατολία. ρήμα mn ykc 3 μεγάλο hdise. Εκατοντάδες κοινωνικές, νομικές και οικονομικές πράξεις επίσης.

Με την ισχυρή ηγεσία και την υποστήριξη του λαού, η Τουρκία δεν άφησε το δρόμο της. Σε αυτό το σημείο, έχει γίνει μια χώρα που κατάφερε να εδραιώσει στρατιωτικές επιχειρήσεις σε τέσσερα μέρη του κόσμου και να πουλήσει τη στρατιωτική της τεχνολογία.

Η Τουρκία ξεκίνησε τα χέρια της με διεθνείς κινήσεις που την αιχμαλώτισαν. Η απερίσκεπτη στάση της Τουρκίας ενοχλεί τις διεθνείς δυνάμεις. Τα εκατομμύρια δολάρια που μετέφεραν στα στοιχεία τους στην Τουρκία δεν λειτούργησαν!

Όλα έχουν προγραμματιστεί για τον Joe Biden, ο οποίος θα αναλάβει τον υπουργό των ΗΠΑ στις 20 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τον ίδιο, ετοιμάζουν νέες εκθέσεις. Αφήστε τους να κάνουν σχέδια, αλλά την επόμενη εβδομάδα, ο Τύπος του Κογκρέσου στις ΗΠΑ δείχνει ότι ο Μπάιντεν θα πρέπει να ασχοληθεί με τη χώρα του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σε μια από τις τελευταίες εκθέσεις που δημοσιεύθηκαν στις ΗΠΑ, η Τουρκία έχει κηρυχθεί «αδίστακτο κράτος». Από τα νέα του Elif lhamolu από την εφημερίδα Aydnlk:

«Το« Atlantic Council », το οποίο είναι γνωστό ότι συνεργάζεται με τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ, δημοσίευσε τα σχέδιά του για το 2021, έναν διεθνή οργανισμό με έδρα την Ουάσινγκτον. Στον κατάλογο που δημοσιεύτηκε στις 16 Δεκεμβρίου, με τους «δέκα κορυφαίους κινδύνους και ευκαιρίες για το 2021» με μέλι, η Τουρκία συμπεριλήφθηκε στους κινδύνους.

Το Συμβούλιο του Ατλαντικού, το οποίο συμπεριέλαβε την Τουρκία στη 10η θέση στον κατάλογο κινδύνων, χρησιμοποίησε το φαλάκιο «Η Νέα Οθωμανική Τουρκία θα απατεώνες ακόμη περισσότερο.

Στο άρθρο, όπου η Τουρκία συγκρίθηκε με το «Rogue state» – «rogue state», έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:

«Υπό την ηγεσία του Ερντοάν, ολοένα και πιο αυταρχικής, χυδαίας και αντιφρονούντος Τουρκίας. Ασχολήθηκε είτε με στρατιωτική επέμβαση είτε ανέπτυξε στρατιώτες στη Σομαλία, το Κατάρ, τη Λιβύη, το Ιράκ, τη Συρία και τα Βαλκάνια. Ενώ η Άγκυρα επιτέθηκε στις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις που μάχονται με την ταυτότητα, από την άλλη πλευρά, η Συρία, η Λιβύη και το Αζερμπαϊτζάν έρχονται σε σύγκρουση με τη Ρωσία. Η Τουρκία ανέπτυξε το ρωσικό σύστημα αεροπορικής άμυνας S-400, το οποίο αποτελεί απειλή για το ΝΑΤΟ και οδηγεί σε κυρώσεις των ΗΠΑ. Στην Ανατολική Μεσόγειο, προκάλεσε παραβίαση του Νόμου της Δήλωσης της Θάλασσας και απειλώντας τους Κμπρ. Ενώ πολλά αραβικά κράτη θεωρούν την Τουρκία ως απειλή, ο Ερντοάν διασχίζει επίσης τη Γαλλία λόγω της μεθόδου διαχείρισης των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων. Ο πολυ-μετωπικός στρατιωτικός ισχυρισμός της Άγκυρας θα μπορούσε να οδηγήσει σε περισσότερους πυροβολισμούς και να προκαλέσει υπολογισμούς στο ΝΑΤΟ, το οποίο μετρά την Τουρκία ως ομάδα. “

Κάθε βήμα που λαμβάνεται για την προστασία των διεθνών κερδών της Τουρκίας εμφανίζεται στην έκθεση ως «αδίστακτο κράτος». Τι θα κάνουμε τώρα, να εγκαταλείψουμε τα πάντα για να αφαιρέσουμε το όνομά μας από τη λίστα «αδίστακτου κράτους»;

Μας χλευάστηκαν όταν είπαμε, “Είναι άβολα με τις διεθνείς κινήσεις της Τουρκίας, επιτίθενται συνεχώς γι ‘αυτόν”, η έκθεση βρίσκεται στη μέση. Έχετε κάτι να πείτε;

Source