Κατάσταση στο δρόμο

Διαφήμιση

ΑΓΚΥΡΑ (AA) – Είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε αργά και να ακολουθήσετε τις πινακίδες κυκλοφορίας και τους δείκτες σε τμήματα των δρόμων όπου συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής, συντήρησης και επισκευής.

Σύμφωνα με το δελτίο οδικής κατάστασης της Γενικής Διεύθυνσης Αυτοκινητόδρομων, οι διασταυρώσεις ebağlayan-Mudanya του αυτοκινητόδρομου Gebze-Orhangazi-İzmir διαθέτουν αμφίδρομη μεταφορά από την Κωνσταντινούπολη λόγω εργασιών συντήρησης και επισκευής στην κατεύθυνση της Σμύρνης.

Επαρχιακά σύνορα Bolu-Düzce της αυτοκινητόδρομου της Ανατολίας-Abant Junction (σήραγγα Bolu) 25-26. Η σωστή λωρίδα προς την κατεύθυνση της Κωνσταντινούπολης έκλεισε λόγω κυκλοφορίας λόγω αρμών, εργασιών συντήρησης και επισκευής σε χιλιόμετρα. Σε αυτήν την ενότητα, οι οδηγοί κατευθύνονται σε άλλες λωρίδες.

Οι διασταυρώσεις Nizip-Kilis της αυτοκινητόδρομου Gaziantep-Birecik είναι 3-8. Λόγω των εργασιών ανανέωσης της υπερκατασκευής σε χιλιόμετρα, η μεταφορά πραγματοποιείται υπό έλεγχο.

Kirsehir-Aksaray road 1-2. χιλιόμετρα, λόγω των οδικών έργων σύνδεσης εθνικής οδού Άγκυρας-Νίντ-Κιρσχίρ, η μεταφορά συνεχίζεται σε δύο κατευθύνσεις από το δρόμο εξυπηρέτησης.

36-39 του δρόμου Keşan-Gelibolu. Λόγω των κατασκευαστικών έργων υπόγεια διάβασης στο πλαίσιο του έργου Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Highway, η μεταφορά συνεχίζεται από τον δρόμο εξυπηρέτησης και προς τις δύο κατευθύνσεις.

32-41 του δρόμου Muğla-Kale. Λόγω των κατασκευαστικών έργων χιλιομέτρων, η μεταφορά παρέχεται με δύο τρόπους από το δρόμο εξυπηρέτησης.

Οδός Bozüyük-Eskişehir-Sivrihisar 12-16. Η κατεύθυνση Eskişehir-Bozüyük του διαιρεμένου δρόμου είναι κλειστή λόγω κυκλοφορίας λόγω των έργων υπερδομής του χιλιομέτρου και η μεταφορά επιτρέπεται από την άλλη κατεύθυνση προς δύο κατευθύνσεις.

Στο 23ο χιλιόμετρο του δρόμου Turhal-Tokat (τοποθεσία της πόλης Şenyurt), οι οδηγοί κατευθύνονται προς το δρόμο εξυπηρέτησης λόγω των εργασιών κατασκευής διασταύρωσης.

10-14η του δρόμου Iğdır-Doğubayazıt. Η μεταφορά πραγματοποιείται σε δύο κατευθύνσεις από ένα τμήμα του διαιρεμένου δρόμου λόγω κατασκευαστικών έργων χιλιομέτρων.

Οδός Balıkesir-Kütahya 13-30. Λόγω των κατασκευαστικών εργασιών σε χιλιόμετρα, η μεταφορά συνεχίζεται υπό έλεγχο.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και με την εμφάνιση της πηγής, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source