Κατά τη διάρκεια των χειμερινών Σαββατοκύριακων, παρατηρείται αισθητή αύξηση της θερμοκρασίας κάθε μέρα από Κυριακή έως Κυριακή

Τρελαθήκαμε για καλό καιρό. Το χειμώνα, ακόμη και από Κυριακή έως Κυριακή, η θερμοκρασία αυξάνεται σταδιακά – λεπτομερείς προβλέψεις της Κυπριακής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΔΩ Android για Android Տ ΕΔΩ για iOS

Η μάζα κρύου αερίου αναμένεται να χτυπήσει την περιοχή αργά απόψε, με τη σταδιακή μείωση να αναμένεται τη Δευτέρα.

Ο καιρός το βράδυ θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, αλλά σταδιακά θα συννεφιά και αργότερα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες, κυρίως την αυγή. Στα ψηλά βουνά είναι πιθανό να πάρετε χιόνι ή χιόνι. Ο άνεμος είναι νοτιοδυτικός-βορειοδυτικός, με ελαφρύ έως μέσο όρο 4 έως 4 μπλόφες, αλλά προσωρινά δυτικά-βορρά, με ισχυρούς 5 λαμπτήρες. Αυτός που θα είναι λίγο ανήσυχος στα ανατολικά, από το νότο στο χάος, αλλά στη δύση: στο βορρά θα γίνει κυματιστό. Η θερμοκρασία θα μειωθεί σε 6 βαθμούς στην ξηρά, περίπου 9 στην ανατολική-νότια ακτή και περίπου 11 στον βορρά-βορρά և 0 βαθμούς Κελσίου, όπου θα υπάρξουν τοπικοί παγετοί.

Κρύο, βροχερό χιόνι για αύριο

Αύριο θα είναι κυρίως νεφελώδης με τοπικές βροχοπτώσεις και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε διαλείμματα στα ψηλότερα βουνά, πιθανώς στα χαμηλότερα βουνά, θα χιονίσει. Ο καιρός θα βελτιωθεί σημαντικά αργότερα το απόγευμα. Ο άνεμος αρχικά θα φυσάει από νοτιοδυτικά προς βορειοδυτικά, ελαφρώς έως μεσαίο 4 έως 4 μπλόφες, αλλά προς βορρά-βορρά έως 5 ισχυρές μπλόφες. Το απόγευμα, θα γίνουν 4 έως 5 Μποφόρ, βορειοδυτικά, ισχυρότερα από τον μέσο όρο. Η θάλασσα θα είναι ελαφρώς ταραχώδης αρχικά στα νοτιοανατολικά, αλλά θα είναι κυματιστή στα δυτικά και βόρεια. Το απόγευμα θα είναι λίγο χαοτικό στο νότο, στα ανατολικά, στην ανήσυχη δύση, στο βορρά. Η θερμοκρασία θα αυξηθεί κατά περίπου 15 βαθμούς στη γη: παράκτιες περιοχές και στα ψηλά βουνά – 5 βαθμούς.

Ο καιρός το βράδυ θα είναι μερικώς νεφελώδης. Ο άνεμος είναι κυρίως βορειοδυτικός, γενικά 4 μποφόρ, αλλά προσωρινά κάτω από τον άνεμο, έως και 5 δυνατός. Τα ανατολικά του νότου θα είναι λίγο ταραχώδη, και τα δυτικά-βόρεια θα είναι λίγο χάος.

Θα υπάρχει αισθητή αύξηση της θερμοκρασίας κάθε μέρα

Ο καιρός θα είναι μερικώς νεφελώδης την Κυριακή, και αναμένεται μεμονωμένες βροχές το απόγευμα, ενώ υπάρχει πιθανότητα χιονιού στα ψηλά βουνά. Η θερμοκρασία θα αυξηθεί σταδιακά ώστε να κυμαίνεται κοντά στον μέσο όρο του κλίματος.

Ο καιρός τη Δευτέρα θα είναι κυρίως καθαρός, αλλά θα υπάρξει αύξηση της συννεφιάς στο τοπικό τμήμα. Η θερμοκρασία θα αυξηθεί σταδιακά ώστε να κυμαίνεται κοντά στον μέσο όρο του κλίματος.

Ο καιρός την Τρίτη θα είναι κυρίως καθαρός, αλλά θα υπάρξει αύξηση της συννεφιάς στην τοπική περιοχή. Η θερμοκρασία θα αυξηθεί σταδιακά ώστε να κυμαίνεται κοντά στον μέσο όρο του κλίματος.

Source