Κατέστρεψε τους τάφους στο νεκροταφείο … Συνελήφθη

Στις 28.12.20, στις 20.30 ώρες, υπό την επήρεια 84 τοις εκατό αλκοόλ, ο VD πήγε στο νεκροταφείο Canbolat μέσα στα τείχη της Αμμοχώστου και έσπασε τα αγγεία και τις θήκες από μάρμαρο στους 5 τάφους του νεκροταφείου αποσυναρμολογώντας και ρίχνοντάς τα στο έδαφος και στη συνέχεια ξεριζώθηκαν τα λουλούδια στον τάφο. συνελήφθη.

Ο ύποπτος παρουσιάστηκε ενώπιον δικαστή στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου στις 29.12.2020, με κατηγορίες εκ προθέσεως βλάβης, βιασμού σε νεκροταφεία και μέθης. Κατά τη σημερινή ακρόαση, ο εισαγγελέας Χασάν Μπόσνακ, ο οποίος ήταν παρών στο δικαστήριο εξ ονόματος της εισαγγελίας, κάλεσε τον πρωθυπουργό Μεχμέτ Εμίν Ντόζαν ως μάρτυρας.

Ο πρωθυπουργός Doğan, στην κατάθεσή του που δόθηκε υπό όρκο, στις 28.12.2020, ο ύποπτος, ο οποίος πήγε στο μαρτύριο του Canbolat στο τείχος της Αμμοχώστου υπό την επήρεια 84 τοις εκατό αλκοόλ, έσπασε και υπέστη ζημιά αφαιρώντας την γλάστρα από μάρμαρο σε 5 τάφους και ρίχνοντας τις θήκες στις τρύπες από μάρμαρο και ρίχνοντάς το στο έδαφος. είπε γιατί.

Η μάρτυρα της αστυνομίας, η οποία δήλωσε ότι ο ύποπτος εντοπίστηκε και συνελήφθη την ίδια ημέρα αφότου οι κάτοικοι είδαν το περιστατικό και το ανέφεραν στην αστυνομία, είπε ότι ο ύποπτος ειδοποιήθηκε γραπτώς για τα εγκλήματα που διέπραξε, και σε απάντηση στην υπόθεση του υπόπτου, είπε: “Οι μάρτυρες μας είναι σεβαστοί, οι θέσεις τους είναι παράδεισοι, ζητώ συγγνώμη.” ζήτησε να τεθεί υπό εγγύηση ο ύποπτος. Μόλις ο δικαστής έδωσε το δικαίωμα να μιλήσει στον ύποπτο, ο οποίος δεν είχε δικηγόρο, ο ύποπτος είπε, “Ήμουν μεθυσμένος, δεν θυμάμαι, δεν θα είμαστε χωρίς αυτούς, ζητώ συγγνώμη.”

Ο Cigdem Güzeler, ο ανώτερος δικαστής, ο οποίος αξιολόγησε την κατάθεση μετά τη δήλωση ότι ο ύποπτος ήταν άνεργος και έζησε με σύνταξη κοινωνικής πρόνοιας, διέταξε τον ύποπτο να εγκαταλείψει την ΤΔΒΚ για να εξασφαλίσει την παρουσία του στην επερχόμενη υπόθεση, και διέταξε την απελευθέρωσή του προκειμένου να παραδώσει την ταυτότητά του, το ταξιδιωτικό έγγραφο και το διαβατήριό του στην αστυνομία.

.Source