Καταγγέλλων ξενοδοχείων καραντίνας: “Δεν υπάρχει δίκαιη διανομή”

Καταγγέλλων ξενοδοχείων καραντίνας:

Τα ξενοδοχεία «καραντίνας» και «επαφής» διαχωρίστηκαν μεταξύ τους με διαφορετικά πρωτόκολλα υπογεγραμμένα, αλλά υπήρξαν καταγγελίες για τη «δίκαιη κατανομή» των επιβατών που εισέρχονται στα ξενοδοχεία τους τελευταίους μήνες.

Καταγγέλλων ξενοδοχείων καραντίνας:

VATAN Mehmet

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Υπάρχουν συχνά παράπονα για «ξενοδοχεία καραντίνας», τα οποία προσπαθούν να οργανωθούν δίκαια μετά από μια αναταραχή στην αρχή της πανδημικής διαδικασίας …

Ειδικά τα παράπονα προς το Εμπορικό Επιμελητήριο, το οποίο έχει 118 μέλη, είναι ότι «δεν γίνεται δίκαιη διανομή» στην «επιλογή» αυτών των εγκαταστάσεων.

Cyprus PostΑξιωματούχοι του Υπουργείου Οικονομικών και Υγείας που έχουν φτάσει, επιβεβαιώνουν αυτά τα παράπονα

Από την άλλη πλευρά, η φιλοξενία εποχιακών εργαζομένων που ήρθαν στη χώρα μας σε νυχτερινά κέντρα με κοντέινερ την περασμένη εβδομάδα πρόσθεσε μια άλλη διάσταση στο ζήτημα.

Για το σκοπό αυτό, η κυβέρνηση ενοικίασε κοιτώνα ÖZOK και Malpas Hotel, είτε άδειο είτε γεμάτο.

Αναφέρεται ότι το Salamis Hotel στην Αμμόχωστο έχει προτεραιότητα λαμβάνοντας υπόψη την «θυματοποίηση» του, επειδή είναι το «πρώτο ξενοδοχείο που καραντίστηκε» στην αρχή της πανδημικής διαδικασίας.

Αναφέρεται ανεπίσημα ότι το Acapulco Hotel στην Κερύνεια έχει προτεραιότητα στη “σκηνοθεσία”.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ… ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Λαμβάνοντας υπόψη τον τομέα του τουρισμού που πεθαίνει, αυτό αντικατοπτρίζεται στα παράπονα ότι αυτή η διανομή δεν έγινε δίκαια.

Από τα 118 μέλη που έχουν εγγραφεί στο Εμπορικό Επιμελητήριο, υπάρχουν μόνο 3-5 ξενοδοχεία που γεμίζουν ως ξενοδοχεία καραντίνας. Αυτό θεωρείται ότι προκαλεί ορισμένα ξενοδοχεία να ξεχωρίζουν και να προκαλούν παράπονα με την άποψη ότι δημιουργεί μεγάλη ανισορροπία και παράπονο εντός του Ξενοδοχειακού Συλλόγου.

Άλλα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

.Source