“Καταδικάζουμε αυτήν τη νοοτροπία που προσπαθεί να κάνει ό, τι θέλει με πίεση και απειλές”

Αυτή η χώρα είναι η δική μας πλατφόρμα δήλωσε ότι, χωρίς να καταλάβει καν το περιεχόμενο της απόφασης του Συνταγματικού Δικαστηρίου, οι κακογραμμένες δηλώσεις κατέλαβαν την ημερήσια διάταξη για δύο ημέρες με συγκεκριμένο σκοπό.

Στη γραπτή δήλωση που έκανε ο Basın-Sen εξ ονόματος αυτής της χώρας είναι η πλατφόρμα μας, γίνεται κατανοητό από αυτές τις κακογραμμένες δηλώσεις ότι τα κανάλια διπλωματίας μεταξύ των δύο χωρών είναι τώρα μπλοκαρισμένα, όσοι έβαλαν τη νοοτροπία «το έχω κάνει» η κυβέρνηση θα ενεργήσει με τη λογική «ό, τι λέω» και καθώς είναι σαφές ότι οι Τουρκοκύπριοι σκοπεύουν να παγιδεύσουν τη θέλησή τους για άλλη μια φορά, ως «Αυτή η χώρα είναι η πλατφόρμα μας», δεν είναι δυνατόν να παραμείνουμε σιωπηλοί σε αυτό. ” Είπε.

Στη δήλωση, τονίστηκε ότι χάθηκε ο αμοιβαίος σεβασμός και η Πλατφόρμα καταδίκασε αυτήν τη νοοτροπία που προσπάθησε να κάνει ό, τι ήθελε με πίεση και απειλές.

έμβλημα69

Η δήλωση περιελάμβανε επίσης:

«Όλοι πρέπει να το γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτή η χώρα είναι δική μας και παρά μας δεν μπορείτε να κυβερνήσετε, να εκπροσωπήσετε και να παρουσιάσετε αυτήν τη χώρα όπως εσείς επιθυμείτε.

Σας προτείνουμε να εγκαταλείψετε αυτήν τη στάση αμέσως και ελπίζουμε ότι η πίεση και οι απειλές που κατευθύνονται από όλες τις πλευρές στην τουρκοκυπριακή κοινότητα θα τερματιστούν.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η διπλωματική και η οποία βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση από την οικονομική κατεύθυνση της Δημοκρατίας της Τουρκίας, οι μόνοι ενδιαφερόμενοι με την πραγματική έννοια, η γεωγραφία της τουρκοκυπριακής κοινότητας, αυτές οι επιθέσεις θα παραμείνουν σιωπηλές και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιδιώκουν να χτίσει όλα αυτά τα χρόνια, με βάση την κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα διεθνή αποδοχή ότι μια ομοσπονδιακή λύση Θα συνεχίσει να περπατά στον δρόμο που ξεκίνησε προς την κατεύθυνση χωρίς να κοιτάζει πίσω. “

Source