Καταπληκτικό ημερολόγιο για το γηροκομείο Xanthi 2021. Οι ηλικιωμένοι συμπεριφέρονται σαν μοντέλα և αποστολή μηνυμάτων (φωτογραφίες)

Οι κάτοικοι του Ant Venture δημιούργησαν το πιο ανατρεπτικό ημερολόγιο του 2021 στο Kanti ως οικιακό μοντέλο

Τρεις κόκκινες τουλίπες στο δεξί του χέρι και ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του, ο Kaliopi Naku προετοιμάζει ένα «πόδι» το 2021, υπενθυμίζοντας τη δύναμη της αγάπης ως κινητήρια δύναμη της ζωής.

Ημερολόγιο 2021
«Το λάτρεψα, με αγάπησαν τόσο πολύ», διαβάζει η λεζάντα της φωτογραφίας του, η οποία συνοδεύει το τεύχος της 31ης Ιανουαρίου του O Megas Vasilios Xanthi Retary Photo Diary 2021. Η Καλλιόπη Νάκου, που είναι ένα κομψό “μοντέλο ποζάρει για την κάμερα”, είναι ένας από τους ενοικιαστές του Γηροκομείου Ξάνθης στο “Our Heart Nursing Home”, όπως γράφεται στην πινακίδα με την οποία οι επισκέπτες επισκέπτονται την περιοχή. ի:

Ποζάρει με τους συγκατοίκους του σε ένα γηροκομείο, τον Λευτέρη Γιαγίδη, ο οποίος ποζάρει με το τυπικό “γαρίδες” – ροζ στο χέρι – στο εξώφυλλο του ημερολογίου.

Πρωταγωνιστούν επίσης: Vasilik ok alidido, Kuimet Mustafa Oglu, Atanasian և Theodoros Pavlidis, Charalambos Caravasiloglu, Agatha Andreadou, Georgia Orjia Hatsiapostolu և Evangelia Karakesisoglu, 2019. Xanthi Foundation for Thracian Art և Tradition (I.TH.PT) του Kaliopi Naku.

Αυτή η καλλιτεχνική ομάδα, μαζί με τη Σόφια Σαλβάνα, εθελοντή στο γηροκομείο Ο Μέγας Βασίλειος, συνδύασαν τη δύναμη και τη φαντασία τους για να μετατρέψουν τους ηλικιωμένους σε “κύριους χαρακτήρες στο προσκήνιο”.

Η προσπάθεια είναι μέρος της “Τρίτης Εποχής. Σεμινάριο “Yours and Everyday Life in Xanthi Nursing Home”, που διδάσκεται από τον Γρηγόρη Λεοντιάδη.

Πηγή: iefimerida.gr

Source