Κατατέθηκε αγωγή εναντίον του ιδιοκτήτη ενός νυχτερινού κλαμπ στη Λάρνακα που συνεργάστηκε κρυφά με χορηγούς DJ

Κατατέθηκε υπόθεση εναντίον του ιδιοκτήτη ενός νυχτερινού κλαμπ, το οποίο λειτουργούσε κρυφά στη Λάρνακα με χορηγούς DJ. Δίκη της υπόθεσης στα τέλη Μαρτίου

Στις 23 Μαρτίου 2021, θα δικάζεται στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, υπόθεση στην οποία κατηγορείται ότι διαχειρίζεται ένα ακίνητο στη Λάρνακα που φέρεται να εργάζεται παράνομα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο πλαίσιο της αξιολόγησης των πληροφοριών σχετικά με την παράνομη δραστηριότητα του νυχτερινού κλαμπ στην επαρχία Λάρνακας, το Σάββατο βράδυ, 20 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι οι περιοχές λειτουργούν κρυφά, έτσι ώστε η λειτουργία της να μην γίνεται αντιληπτή.

Όταν η αστυνομία μπήκε στην περιοχή, αποδείχθηκε ότι λειτουργούσε, μεταδίδει μουσική μέσω μεγαφώνων, αφού βρέθηκαν τρία άτομα που εργάζονταν με DJ και 14 θεατές βρέθηκαν σε διαφορετικά μέρη εντός της περιοχής.

Αποδείχθηκε ότι 17 άτομα απελευθερώθηκαν από το δικαστήριο με πρόστιμο 300 ευρώ το καθένα για παραβίαση του νόμου για τη μόλυνση.

Ο υπεύθυνος του κτηρίου κατηγορήθηκε ότι λειτουργούσε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης κατά παράβαση του νόμου για την αφυδάτωση, καθώς και λειτουργούσε χωρίς άδεια CCO, χωρίς άδεια πώλησης αλκοολούχων ποτών, χωρίς άδεια χρήσης μεγαφώνων.

Λόγω της σοβαρότητας των εγκλημάτων κατά του υπευθύνου του κτηρίου, κινήθηκε σχετική ποινική υπόθεση, η οποία υποβλήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σήμερα, όπου κατατέθηκε η υπόθεση.

Το δικαστήριο όρισε την 23η Μαρτίου 2021 ως ημερομηνία δίκης.

Πηγή: KYPE

Source