Κατεστραμμένοι τάφοι μαρτύρων

Κατεστραμμένοι τάφοι μαρτύρων

Ο Veysel Doğdu, ο οποίος βρέθηκε να έχει καταστρέψει τους τάφους στο Νεκροταφείο Canbulat υπό την επήρεια αλκοόλ στην Αμμόχωστο, συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο δικαστήριο.

Κατεστραμμένοι τάφοι μαρτύρων

Νάντι Μπαχάδι

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Συνελήφθη ο Veysel Doğdu, ο οποίος βρέθηκε να έχει καταστρέψει τα παρτέρια και τις θυρίδες θυμιάματος από μάρμαρο στο νεκροταφείο Canbulat στην περιοχή Suriçi, ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ 84% στην Αμμόχωστο.

Ο ύποπτος παρουσιάστηκε ενώπιον δικαστή στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Μαγκούσας με την κατηγορία “βιασμού νεκροταφείων”, “σκόπιμης βλάβης” και “μέθης”.

Ο ύποπτος, ο οποίος τέθηκε υπό εγγύηση λόγω της ολοκλήρωσης της έρευνας, απελευθερώθηκε εν αναμονή της δίκης.

Το δικαστήριο διέταξε να απελευθερωθεί ο ύποπτος υπό τον όρο ότι απαγορεύτηκε το ταξίδι του και κατασχέθηκαν τα ταξιδιωτικά του έγγραφα.

ΚΑΦΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ Τρύπες

Ο αστυνομικός Mehmet Emin Doğan, ο οποίος διενήργησε τη διερεύνηση του περιστατικού, δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο ύποπτος Veysel Doğdu πήγε στο νεκροταφείο Canbulat στις 28 Δεκεμβρίου 2020, ενώ ήταν υπό την επήρεια 84 τοις εκατό αλκοόλ στην αναπνοή του, αποσυναρμολογώντας τα παρτέρια και τους κατόχους θυμιάματος στα 5 νεκροταφεία στο μαρτύριο και, στη συνέχεια, αφαιρώντας τα φυτεμένα λουλούδια στους τάφους. Εξήγησε ότι είχε υποστεί ζημιά.

Σημειώνοντας ότι ο ύποπτος συνελήφθη σύμφωνα με την κατάθεση των αυτόπτων μαρτύρων, ο αστυνομικός Doğan είπε: «Σέβομαι τους μάρτυρες μας, ήμουν μεθυσμένος. Είθε τα μέρη τους να είναι παράδεισο. Λυπάμαι, δεν θα είμαστε χωρίς αυτούς »και δήλωσε ότι αποδέχθηκε την υπόθεση εναντίον του.

Εκφράζοντας ότι η έρευνα εναντίον του υπόπτου ολοκληρώθηκε, ο Doğan ζήτησε να τεθεί υπό εγγύηση ο ύποπτος.

Άλλες ειδήσεις FORENSIC NEWS

.Source