ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – Δεν υπάρχει περιθώριο σύγχυσης στην υγεία …

Έχουμε πολλά θέματα που πρέπει να συζητηθούν σε αυτήν τη στήλη.

Η Εφημερίδα της ΚΥΠΡΟΥ δεν έχει ξεχάσει ποτέ την αποστολή της να αποκαλύψει τις πραγματικότητες του κοινωνικού οργανισμού πέρα ​​από τη φωνή της κοινωνίας από την ημέρα που ιδρύθηκε.

Δεν κάναμε λαϊκισμό.

Δεν το κάνουμε μετά από αυτό.

Υπάρχει ένα ρητό… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ, Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Ακολουθήσαμε τους κοινωνικούς πόνους με αυτήν την κατανόηση.

Χωρίς σωστή διάγνωση, δεν υπάρχει θεραπεία που να σώζει την υγεία. Φυσικά, δεν είμαστε το στέλεχος. Δεν αναλαμβάνουμε τα καθήκοντα οποιουδήποτε θεσμού στη θεσμική δομή του κράτους.

Ωστόσο, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι προθέσεις των ανθρώπων και των συμφερόντων τους δεν συμπίπτουν πάντα. Όταν δεν αλληλεπικαλύπτεται, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το συμφέρον του λαού είναι μπροστά και πιο σημαντικό, και έχουμε θέσει την επιλογή μας υπέρ του λαού.

Αυτό δεν είναι εύκολο. Επειδή τα προσωπικά ενδιαφέροντα προτιμώνται ευκολότερα. Η δικαιοσύνη δεν απαιτείται για την απόκτηση προσωπικών συμφερόντων. Ωστόσο, η ανάληψη μεριδίου του κοινωνικού ενδιαφέροντος απαιτεί δικαιοσύνη. Σε μια δομή όπου η κουλτούρα της δικαιοσύνης είναι τόσο διεφθαρμένη, είναι πολύ δύσκολο να καταπολεμήσουμε τους υπολογισμούς του προσωπικού συμφέροντος.

Οι άνθρωποι φωνάζουν πέρα ​​από το να προσποιούνται ότι έχουν χαρακτηριστικά που δεν έχουν. Οι περισσότεροι από εκείνους που δίνουν έμφαση στη δικαιοσύνη είναι εκείνοι που δεν έχουν το δίκαιο μερίδιό τους στη δικαιοσύνη.

Ο Χουρίτ Αλί έχει ένα πολύ σημαντικό νόημα για τη δικαιοσύνη. “Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ.”

Παρά όλες τις καλοπροαίρετες προσεγγίσεις, η δομή στην οποία βρισκόμαστε δεν μπορεί εύκολα να πάρει το υψηλό σκορ.

Υπάρχουν πολλοί που επωφελούνται από τη διαταραχή και τα αδύνατα σημεία του συστήματος.

Ο ιδρώτας, η εργασία, είναι άχρηστη.

Μαζί μας, το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟ, αλλά η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ.

Μπορούμε εύκολα να προσθέσουμε έντιμους και οικιακούς επενδυτές στη λίστα εργασίας. Ένα λαμπρό μέλλον δεν μπορεί ποτέ να οικοδομηθεί σε μια χώρα όπου εργατικοί και έντιμοι επενδυτές δεν μπορούν να συναντηθούν και να ενωθούν στο πεπρωμένο.

Η σύγχυση που δημιουργείται από μεμονωμένες προσεγγίσεις κατά την οικοδόμηση του μέλλοντος είναι πηγή προβλημάτων.

Η σύγχυση είναι μια από τις φυσικές συνέπειες της διαταραχής.

Υπάρχουν στιγμές που η σύγχυση δεν απειλεί τη ζωή.

Σε αυτό το πλαίσιο, το όριο ανοχής των ημερών που έχουμε περάσει είναι περίπου μηδέν. Η απειλή και ο κίνδυνος του Covid-19 περιπλανήθηκε στη γειτονιά μας μέχρι πρόσφατα… Τα περιστατικά προκάλεσαν κίνδυνο, ελαφρά ώθησαν τον φόβο.

Χθες, οι πρώτοι εμβολιασμοί έγιναν με τελετή.

Ωστόσο, χθες το βράδυ, αντιμετωπίσαμε 31 θετικές περιπτώσεις, 13 από τη Λευκωσία και 18 από την Κερύνεια. Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή, πολύ ανησυχητική.

Ακόμη και η κόκκινη ειδοποίηση δεν είναι επαρκής.

Η παραμικρή αμέλεια της απόφασης ή το κόστος της καθυστέρησης θα είναι πολύ υψηλότερο από τις εκτιμήσεις. Εάν συνεχιστεί η αύξηση του αριθμού των περιπτώσεων, μπορεί να εμφανιστεί πανικός ή ακόμη και σύγχυση.

Τα παραδοσιακά, κοινωνικά μας ελαττώματα συμπεριφοράς είναι κατάλληλα τόσο για πανικό όσο και για σύγχυση.

Ένας ήχος από κάθε κεφάλι ισοδυναμεί με σύγχυση.

Έχουμε πάει καλά στον αγώνα Covid-19 μέχρι στιγμής. Μετά από αυτό, μπορούμε να είμαστε επιτυχημένοι. Όσο ενεργούμε θετικά και σύμφωνα με την κεντρική πειθαρχία.

.Source