Κζελίνι. Εάν το Cristiano θεωρείται πρόβλημα, … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Περιέγραψε ως «γελοίες» τις φήμες ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πρόβλημα για τη Γιουβέντους και τον Γιώργιο Οργιό Τσιελίνι, τον αρχηγό του Bianconeri.

Υπάρχουν πολλά σενάρια που κυκλοφόρησαν τελευταία, μιλώντας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει συνάψει σύμβαση με το “Bianconeri” έως το 2022, αλλά κυκλοφορούν ήδη φήμες ότι δεν αποκλείεται ότι θα αποχαιρετήσει την ομάδα του Τορίνο το καλοκαίρι.

Το “Real” και το “Paris Saint-Germain” εμφανίζονται ως ομάδες που έχουν το “CR7” στο στόχο μεταφοράς τους, θα προσπαθήσουν να τον κάνουν δικό τους.

Στην πραγματικότητα, στην Ιταλία, αναφέρουν ότι το κλίμα είναι σκληρό, αλλά ότι ο Ρονάλντο είναι πρόβλημα για τα αποδυτήρια της Γιουβέντους.

Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, αυτές οι δημοσιεύσεις προκαλούν γέλιο μεταξύ των ανθρώπων του “Juventus”. Οι δηλώσεις του καπετάνιου του “Juventus” Giorgio Giorgio Chiellini είναι χαρακτηριστικές.

“Εάν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρείται από πολλούς πρόβλημα, θα ήθελα σίγουρα να έχω πολλά προβλήματα όπως αυτό. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν είχαμε κάνει διαφορετικά. Αν-γιατί γιατί χάνουμε την εστίασή μας և εστίαση. Πρέπει να τερματίσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα, ακόμα κι αν σημαίνει τερματισμός δεύτερος στο πρωτάθλημα. “Η Ίντερ έχει αφήσει πολλά, αλλά είναι ακόμα δυνατό, θα το πολεμήσουμε μέχρι το τέλος”, δήλωσε ο 36χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός.

Πηγή: sdna.gr

Source