Κηδεία Home για Little Sierra Υπογραφή από Alpha Reporter

Η σκηνή όπου ανακαλύφθηκαν τα φρικτά εγκλήματα του δολοφόνου Νίκου Μεταξά, δηλαδή, στο θανατηφόρο πηγάδι του ορυχείου Μίτσερου, στο Κοκκίν Λίμνη, στη λίμνη Κλιάτος Μμ, «επέστρεψε» σήμερα ο εκδότης της αστυνομίας της Alpha Κύπρου Ραφαλιά. Τα χρόνια κάλυψαν πρωτοφανή γεγονότα μαζί με άλλους δημοσιογράφους.

Από τον ιστότοπο του θανατηφόρου πηγαδιού, μεταδίδει, μεταξύ άλλων, την εκπομπή Alpha Information, στην οποία τραγούδησε για τη μικρή Σιέρα στην κηδεία, το τελευταίο θύμα ενός σειριακού δολοφόνου που βρέθηκε στη λίμνη Mem, μια καρτ ποστάλ με μια φωτογραφία. Λεπτομέρειες για το ποίημα, που γράφτηκε στα Αγγλικά

“Θα επιστρέψω στο σπίτι μου για να ζήσω με τον Θεό, και σύντομα μια μέρα θα σταθώ στις πύλες του παραδείσου. Τα χέρια που θα είναι ανοιχτά για να σας συναντήσουν στο σπίτι, όπου θα είμαστε όλοι μαζί. “

λλλλ:

Η Ραφαέλα Στυλιανού είπε ότι έκτοτε έχει κρατήσει την κάρτα στο γραφείο της, καθώς ο ανείπωτος πόνος και θλίψη που επικράτησε στην κηδεία ενός 6χρονου είναι κάτι που θα την «σηματοδοτήσει» για πάντα.

Η ταφή της εξάχρονης κόρης της Mary Rose, του πρώτου θύματος του Μεταξά, που βρέθηκε στις 14 Απριλίου 2019 στη Κρήνη του Μιτσέρου, πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουλίου 2019 στο St. Andrew the Apostle Church, όλοι οι λαμπροί άγιοι Ρωσία, Λευκωσία, επικεφαλής της πρωτεύουσας του Όρους Isa, Tamasos.

λλλλ:

Το λευκό φέρετρο, μαζί με άλλους δύτες και πυροσβέστες, ανυψώθηκε από τον βραζιλιάνο δύτη Πάμπο Όμηρο, ο οποίος πήρε πίσω το σώμα ενός εξάχρονου παιδιού.

Source