Κηρύχθηκε «έκτακτη ανάγκη» λόγω ξαφνικής αύξησης του αριθμού των περιπτώσεων στο Πεκίνο

Κηρύχθηκε «έκτακτη ανάγκη» λόγω ξαφνικής αύξησης του αριθμού των περιπτώσεων στο Πεκίνο

Στο Πεκίνο, την πρωτεύουσα της Κίνας, οι είσοδοι και οι έξοδοι είναι κλειστές σε ορισμένες περιοχές μετά την κήρυξη της «έκτακτης ανάγκης» λόγω της ξαφνικής αύξησης του αριθμού των περιπτώσεων κοροναϊού.

Κηρύχθηκε «έκτακτη ανάγκη» λόγω ξαφνικής αύξησης του αριθμού των περιπτώσεων στο Πεκίνο

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας στο Πεκίνο Κορωνοϊός Η κινητικότητα συνεχίζεται μετά την ανακοίνωση ότι όλες οι περιοχές στην πρωτεύουσα έχουν αλλάξει σε «έκτακτη ανάγκη» και ότι οι είσοδοι και οι έξοδοι στους οικισμούς και τα χωριά όπου φαίνεται ο ιός θα κλείσουν λόγω της αύξησης των περιπτώσεων.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης συνεχίζεται στην πρωτεύουσα λόγω της διαδοχικής ανίχνευσης περιπτώσεων στην περιοχή Şunyi, που βρίσκεται στα βορειοανατολικά της πρωτεύουσας και κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πεκίνου.

Μετά τη δήλωση έκτακτης ανάγκης, οι είσοδοι και οι έξοδοι σταμάτησαν σε πολλές περιοχές, ενώ οι επιθεωρήσεις και οι έλεγχοι ήταν αυστηρότεροι σε όλα τα σημεία όπου η κινητικότητα ήταν υψηλή.

Είναι γνωστό ότι ορισμένοι από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου κατοικούν στην περιοχή Şunyi.

800 χιλιάδες άτομα σε 92 εργαστήρια στην περιοχή Κορωνοϊός Δηλώθηκε ότι το τεστ θα γίνει.

Στις εικόνες που πέφτουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται ότι οι άνθρωποι σχηματίζουν μεγάλες ουρές στις περιοχές δοκιμών.

Διοίκηση του Πεκίνου Κορωνοϊός Με την ανακοίνωση της έκτακτης ανάγκης που ενέτεινε τις προφυλάξεις, αποφάσισε να ακυρώσει τους εορτασμούς για την Πρωτοχρονιά, ταξίδια έξω από την πόλη και μαζική διασκέδαση και θρησκευτικές δραστηριότητες στην πόλη. Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι οι μαθητές πανεπιστημίων και ισοδύναμων σχολείων δεν πρέπει να εγκαταλείψουν το Πεκίνο.

Άλλα παγκόσμια νέα

.Source