Κινητοποίηση Covid-19 στο Gonyeli

πανό61

Ο Δήμος Gönyeli κινητοποίησε ελέγχους με την αύξηση της τοπικής μετάδοσης στην παγκόσμια επιδημία Covid-19, καθώς και το Πρόγραμμα Προστατευμένων Προμηθειών Covid-19 άνω των 65 ετών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν από τον Δήμο Gönyeli, οι μονάδες Υγείας και Αστυνομίας του Δήμου Gönyeli πραγματοποίησαν εκτεταμένες επιθεωρήσεις σε 172 χώρους εργασίας μεταξύ 24-29 Δεκεμβρίου.
Η πόλη Gönyeli επιθεωρήθηκε, ειδικά εστιατόρια, αγορές, κρεοπωλεία και αρτοποιεία. Επιθεωρήθηκε επίσης η ανοιχτή αγορά, στάσεις λεωφορείων, λεωφορεία και πρατήρια καυσίμων.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, όλες οι ελλείψεις αναφέρθηκαν σε κάθε χώρο εργασίας ξεχωριστά.
Επιθεωρήθηκαν χωρίς εξαίρεση όλοι οι χώροι εργασίας από τράπεζες έως αθλητικές αίθουσες, από φυτώρια έως φαρμακεία, από αγορές έως κομμωτές.
Κατά τη διάρκεια των επιθεωρήσεων, ελέγχθηκαν βασικοί κανόνες όπως χαλάκι υγιεινής, απολυμαντικό, προειδοποιητική πινακίδα, αρχεία πελατών, μετρήσεις θερμοκρασίας, ενημερωμένες εκθέσεις υγείας, δοκιμές PCR και μάσκες.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ … Πάνω από 65 χρόνια θα υποστηριχθούν στις ανάγκες τους
Ο Δήμος Gönyeli έχει επίσης ενημερώσει το “Πρόγραμμα Προστατευόμενων Προμηθειών Covid-19” για πολίτες άνω των 65 ετών.
Στις πληροφορίες που δόθηκαν άνω των 65 ετών, δηλώθηκε ότι πρέπει να μείνουν στο σπίτι, εκτός εάν είναι απαραίτητο και οι απαραίτητες ανάγκες τους θα καλυφθούν από τους υπαλλήλους του δήμου σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής.
Θα παρέχεται υποστήριξη άνω των 65 ετών για βασικές ανάγκες, όπως ψώνια, τραπεζικές συναλλαγές και προμήθεια ναρκωτικών.
BENLİ: “ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ”
Ο δήμαρχος του Gönyeli Ahmet Yalçın Benli επέστησε την προσοχή στη σημασία του ελέγχου κατά τη διάρκεια της επιδημίας και είπε:
«Όλοι οι χώροι εργασίας μας έχουν ενημερωθεί για τις ελλείψεις τους, ευχαριστούμε τις μονάδες υγείας και αστυνομίας για την αφοσιωμένη δουλειά τους. Η παρατήρησή μας είναι ότι τα μέτρα εγκαταλείφθηκαν εγκαίρως. Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε αυτό. Πρέπει να προσέχουμε τη δημόσια υγεία και ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Ο Δήμος Gönyeli είναι στην υπηρεσία των ανθρώπων μας. Η μόνη προσδοκία μας είναι η ατομική ευθύνη, η ευαισθησία των επιχειρήσεων και η προφύλαξη. Ας βοηθήσουμε τους επαγγελματίες υγείας μας, ας ακολουθήσουμε αυτήν τη διαδικασία με αίσθηση αλληλεγγύης και αμοιβαίας ευθύνης. “

Source