Κιτ ούρων για ανίχνευση κοροναϊού

Ειδικός Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης Δρ. Ο Mehmet Serhan Kurtulmuş ανέφερε ότι ανέπτυξε ένα κιτ στο οποίο το αμινοξύ και οι δευτερεύουσες δομές μικροπρωτεϊνών ειδικά για τον ιό Sars Cov-2 μπορούν να ανιχνευθούν στα ούρα χάρη σε ένα ειδικό αντιδραστήριο.

Ο Kurtulmuş είπε σε μια δήλωση για το κιτ που ανέπτυξε, τον νέο τύπο ΚορωνοϊόςΗ φήμη της Τουρκίας παρατηρήθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο στην αρχή της μελέτης, μας είπε ότι τα αποτελέσματα τον Νοέμβριο.

Η Freed, Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας πριν από τη δοκιμή αφού εγκριθεί από την Υπηρεσία Φαρμακευτικών και Ιατρικών Συσκευών της Τουρκίας, δήλωσε ότι το Υπουργείο Υγείας ενέκρινε.

Δηλώνοντας ότι το ποσοστό ακρίβειας του τεστ ήταν υψηλότερο από τα υπάρχοντα τεστ σε κλινικές μελέτες που διεξήχθησαν με την έγκριση της επιτροπής δεοντολογίας, ο Kurtulmuş δήλωσε ότι αυτή η μελέτη δημοσιεύθηκε σε ένα κλινικό περιοδικό σε διεθνές επίπεδο.

Σημειώνοντας ότι το τεστ έδωσε αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Kurtulmuş είπε:

«Στόχος μας είναι να κάνουμε αυτό το τεστ, το οποίο βασίζεται στην αρχή της ανίχνευσης αμινοξέων και δευτερογενών δομών μικροπρωτεϊνών ειδικά για τον ιό Sars Cov-2 στα ούρα χάρη σε ένα ειδικό αντιδραστήριο και επομένως το ονόμασε δοκιμή αφρισμού. Κορωνοϊός πρέπει να σαρωθεί σε όρους. Με αυτόν τον τρόπο, εκείνοι με φορτίο ιού μπορούν να αντιμετωπιστούν γρήγορα, όσοι δεν έχουν φορτίο ιού δεν έχουν απώλειες εργασίας συνεχίζοντας την κανονική καθημερινή ζωή τους και οι διαδικασίες θεραπείας των ασθενών που λαμβάνουν θεραπεία μπορούν εύκολα να ελεγχθούν. Το τεστ είναι το πρώτο τεστ ούρων σε αυτό το θέμα και μπορεί να δώσει αποτελέσματα σε 15 δευτερόλεπτα. “

Ο Mehmet Serhan Kurtulmuş έδωσε επίσης τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με το τεστ:

“Είναι πολύ εύκολο να κάνουμε αυτό το τεστ, το οποίο καθορίζει το φορτίο του ιού στο σώμα. Βάζετε κάποια ούρα στο δοχείο ούρων στο κιτ δοκιμής. Τοποθετείτε το σωλήνα κενού που περιέχει ένα ειδικό αντιδραστήριο στο κιτ δοκιμής στην περιοχή του δοχείου ούρων. Αφού εισέλθουν αρκετά ούρα στο σωλήνα όπως υποδεικνύεται. Ανακινείστε και κατεβαίνετε για 15 δευτερόλεπτα. Αξιολογείτε την ποσότητα αφρού που σχηματίζεται στον δοκιμαστικό σωλήνα σύμφωνα με την κλίμακα χρώματος στον σωλήνα. Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε εάν υπάρχει ιικό φορτίο στο σώμα σας, ακόμη και αν δεν έχετε συμπτώματα. ΚορωνοϊόςΜπορείτε να προσδιορίσετε εάν προκαλείται από το δέρμα ή από άλλη πηγή μόλυνσης. “

Πηγή: ΑΑ

.Source