Κλείσιμο δοκιμών. Αυτές είναι οι μεγάλες τιμωρίες του 2020

Γιώργος ή Μιχαηλίδης

Η επιδημία είχε επίσης αντίκτυπο στη δικαιοσύνη. Πώς; Γιατί ήταν τόσο ασήμαντη η «κίνηση» των Αίθων; Τα περιοριστικά μέτρα επηρέασαν επίσης τη λειτουργία των δικαστηρίων. Στις 10 Μαρτίου, τα δικαστήρια μετά τον πρώτο αποκλεισμό σπάνια χρησιμοποιήθηκαν, և η εμφάνιση ήταν μόνο για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης Οπως. Συλλήψεις և εντολές επηρεάζει τη ζωή και τα δικαιώματα των πολιτών.

Ακόμα κι έτσι, η κατοχή ενός ατόμου εξακολουθεί να είναι απρόσιτη από το μέσο άτομο Δεν υπήρχε έλλειψη πιθανών δοκιμών, το αποτέλεσμα των οποίων ήταν προτάσεις που συζητήθηκαν δημόσια. Με τη βοήθεια του εγκληματολόγου ian anis Polychronis, “ανατροφοδοτήσαμε” κατά τη δοκιμαστική χρονιά “coronavirus”, βρήκαμε τις ακόλουθες περιπτώσεις.

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες κυρώσεις για το 2020;

Θεωρείται η μεγαλύτερη ποινή που επιβλήθηκε το 2020 Το χάμπουργκερ του Χαράλαμπου Χρυσάνθου καταδικάστηκε σε 35 χρόνια φυλάκισης για δύο κατηγορίες απόπειρας δολοφονίας.

Το ένα πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2019 στη Λάρνακα και το άλλο στις 16 Φεβρουαρίου στην Αγία Νάπα. Τραυματίστηκε κατά την πρώτη προσπάθεια Ο υποτιθέμενος στόχος և Στο δεύτερο, τραυματίστηκαν τρία άτομα που δεν σχετίζονται με τον στόχο. Ο κατηγορούμενος γύρισε μάρτυρας δίωξης εναντίον του Isovit. Στην απόφασή του, το ποινικό δικαστήριο σημείωσε ότι. σε συνεργασία με τα αστυνομικά ընդունել ανακριτικά όργανα στη ρεσεψιόν και το δικαστήριό της. “

ΚΑΡΤΑ

Στη συνέχεια είναι 20 χρόνια στη φυλακή επιβλήθηκε το 2020 22 ετών, από τη ΛάρνακαΟ κατάδικος κρίθηκε ένοχος μετά τη δική του ομολογία Ο 76χρονος παππούς “Καρύδας” κατηγορήθηκε για φόνο, εμπρησμό, ληστεία, ληστεία, εγκλήματα που διαπράχθηκαν στις 27 Ιανουαρίου 2019 στη Λάρνακα.

Η περίπτωση του Μωυσή

Η τρίτη μεγαλύτερη ποινή το 2020 είναι 20 χρόνια φυλάκισης απαιτείται: Ηλίας Μούζος για απόπειρα δολοφονίας αστυνομικών. Αυτό το έργο έγινε στις 5 Μαΐου 2018 στο Υψώνα, Λεμεσός.

μούσα

Συγκεκριμένα, Το δικαστήριο καταδίκασε τον 40χρονο σε 13 χρόνια φυλάκιση φυλάκιση για απόπειρα δολοφονίας δύο αστυνομικών τρία χρόνια για παράνομη κατοχή οκτώ κιλών εκρηκτικών, δύο χρόνια για φύτευση εκρηκτικών στην Πάφο և Δύο χρόνια για προδικαστική κράτηση.

Οι δύο αστυνομικοί καταδικάστηκαν για απόπειρα δολοφονίας τον περασμένο Ιανουάριο Δύο άνδρες που βρισκόταν σε αυτοκίνητο με έναν 40χρονο άνδρα εκείνο το βράδυ καταδικάστηκαν σε φυλάκιση. Συγκεκριμένα, ένας 33χρονος κάτοικος της Πάφου καταδικάστηκε σε 3,5 χρόνια φυλάκιση και ένας 37χρονος αλλοδαπός σε 2,5 χρόνια φυλάκιση.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι τρεις ήταν σε νοικιασμένο αυτοκίνητο, από το οποίο πυροβολήθηκαν πυροβολισμοί σε δύο αστυνομικούς που προσπάθησαν να ελέγξουν το ύποπτο αυτοκίνητο. Η επιδίωξη συνεχίστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες αρχικά στέγαζαν τον 37χρονο և 33 ετών, ενώ Ο Ηλίας Μούζος συνελήφθη στις 8 Μαΐου 2018, μετά από επεισόδιο αυτοκινήτου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πλάτρας, το οποίο, όπως αποδείχθηκε, οδηγούσε.

Μια υπόθεση χωρίς … ένοχοι

Σύμφωνα με έναν γνωστό εγκληματολόγο, το 2020 είχαμε πολλαπλές καταδίκες για σεξουαλικά εγκλήματα, ειδικά ανήλικοι. Ο κ. Πολυχρόνης στο Offsite τονίζει ότι: “Φαίνεται να υπάρχει η τάση για τα δικαστήρια να αυξάνουν τις κυρώσεις για τη φύση των εγκλημάτων.”,

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών κατασχέθηκαν επίσης σε όλες τις κυπριακές πολιτείες. ” Ταυτόχρονα, αναφέρεται σε μια άλλη περίπτωση που ξεχώρισε το 2020 և αναφέρεται στη δολοφονία του Παναγιώτη Καλιτσιώνη, γνωστή ως “Βαλεντίνος”, που αργότερα παρέμεινε ανεξερεύνητο Αρχικά, 2 άτομα συνελήφθησαν, εναντίον των οποίων δεν τεκμηριώθηκε καμία υπόθεση.

Η επιδημία έκρινε δυσμενής τη δικαιοσύνη

Όσο για εκείνον που ξεχώρισε στη δικαιοσύνη της Κύπρου φέτος, τόνισε ο κ. Πολυχρόνης. «Φέτος, η δικαιοσύνη χαρακτηρίστηκε από την επιδημία Covid-19.

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ

Εγκληματολόγος και anis Polychronis

“Αυτή ήταν μια άνευ προηγουμένου κατάσταση που τα δικαστήρια και τα δικηγορικά γραφεία δεν ήταν έτοιμα να αντιμετωπίσουν. Η ανάγκη επίσηςεκσυγχρονισμός της δικαιοσύνης, εισαγωγή συστήματος ηλεκτρονικής δικαιοσύνης, αλλά και εκσυγχρονισμός μέσων և δικαστηρίων. “

Source