Κοίταζαν τον Κωστρίκη μπροστά τους … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Λεόντιος Κωστρίκης, μέλος της επιδημιολογικής ομάδας, ανησυχεί για τις προτάσεις του για βανδαλισμούς αυτοκινήτων και κυβερνητικά μέτρα κατά του κοροναϊού.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ο κ. Κωστρίκης είπε ότι οι βραδινές κουκουβάγιες ζωγραφίζουν σπρέι συνθήματα, τα οποία, όπως είπε, αναφέρονται σε έναν ιδιαίτερα γνωστό οργανισμό.

“Δεν νομίζω ότι είναι σύμπτωση, ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν. “Υπήρχαν πολλά αυτοκίνητα και τοίχοι, αλλά επέλεξαν το αυτοκίνητό μου”, δήλωσε ο κ. Κωστρίκης, προσθέτοντας ότι υπήρχαν ενδείξεις ότι οι άνθρωποι κοιτούσαν το σπίτι του την προηγούμενη μέρα.

“Το μήνυμα που ήθελαν να μεταδώσουν είναι ότι γνωρίζουμε πού είναι το σπίτι σας. “Επειδή είμαι ένα άτομο που δεν διαφέρει από κανέναν, πρέπει πρώτα να το κάνει ως μέλος της επιτροπής, από τα εμβόλια που προτείνω, από τις συμβουλές που δίνω.”

Ταυτόχρονα, ένα μέλος της επιδημιολογικής ομάδας έστειλε ένα μήνυμα ότι δεν θα εκφοβίστηκε από τέτοιες ενέργειες, ώστε να σταματήσει να κάνει τη δουλειά του.

“Δεν πρόκειται να σταματήσω τη δουλειά μου επειδή μερικοί άνθρωποι βανδαλίστηκαν το αυτοκίνητό μου. Είναι ιδιοκτησία μου, την οποία έχω αποκτήσει μέσω προσπάθειας. Προς το παρόν, το καθήκον με καλεί “ως επιστήμονα” ως πολίτη. “Θα συνεχίσω να το κάνω. Δεν τους εκφοβίζω. Δεν θα με ενοχλήσουν. Εμπιστεύομαι την κυπριακή αστυνομία. Είμαι βέβαιος ότι θα συλληφθούν.”

Source