Κοινή χρήση για τον Selçuk Özdağ, που δέχθηκε επίθεση από τον οργανισμό MHP: Υγεία σε όσους το έκαναν!

Αντιπρόεδρος του Future Party Σελτσούκ Οζντάγκ και Yeniçağ Εφημερίδα εκπρόσωπος της Άγκυρας Orhan Ugüroğlu στον Πρόεδρο MHP ΚήποςΕνώ οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν το ένα μετά το άλλο μετά την κριτική εναντίον του MHP Derince από τον λογαριασμό του στο Twitter “Πρώτα πείτε. Αν όχι, φωνάζετε. Αν δεν λειτούργησε παρά να τον χτυπήσετε στην κόλασηΚοινή χρήση. Πρόεδρος της Περιφέρειας Derince Ζέκι Ομούρκα δίνοντας το όνομα του Selçuk Özdağ, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με όπλα και μπαστούνια “Τι συνέβη, Αντιπρόεδρος του κόμματος χωρίς μελλοντικό Selçuk Özdağ;«Έγραψε στο Twitter.

Ο Αντιπρόεδρος του Μελλοντικού Κόμματος, Selçuk Özdağ, και ο Εκπρόσωπος της Άγκυρας της εφημερίδας Yeniçağ, Orhan Ugüroğlu, δέχτηκαν επίθεση επί 1,5 ώρα σήμερα (Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021). Ενώ 3 από τα 4 άτομα που επιτέθηκαν στο Uğroğlu συνελήφθησαν, δηλώθηκε ότι αναζητήθηκαν εκείνοι που επιτέθηκαν στο ğzdağ. Οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν δύο ημέρες μετά τη δημοσίευση του άρθρου από τον Orhan Ugüroğlu, ο οποίος έγραψε κριτική για τον πρώην Αναπληρωτή Πρόεδρο του AKP του Future Party, Selçuk Özdağ, ο οποίος ήταν διευθυντής του Future Party κατά την επίσκεψή του στην εφημερίδα Yeniçağ, εναντίον του προέδρου του MHP Devlet Bahçeli.

Ενώ οι αντιδράσεις στις επιθέσεις αυξάνονταν, ο Πρόεδρος της Περιφέρειας MHP Derince Zeki Omurca εναντίον του Özdağ.Τι συνέβη, Αντιπρόεδρος του κόμματος χωρίς μελλοντικό Selçuk Özdağ;“Πραγματοποιήθηκαν δηλώσεις. Ο λογαριασμός έκλεισε λίγο μετά από παράπονα.

Στην κοινοποίηση από τον λογαριασμό MHP Derince District Directorate,Πρώτα πείτε. Αν όχι, φωνάζετε. Αν δεν λειτούργησε παρά να τον χτυπήσετε στην κόλασηΠραγματοποιήθηκαν δηλώσεις.

.Source