Κοντά στο Ανατολικό Πανεπιστήμιο TRNC Student Placement and Scholarship Ranking Exam που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου 2021

Το Near East University θα πραγματοποιήσει τις εξετάσεις το Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021, στις 10:00, στην πανεπιστημιούπολη Near East University και στα εξεταστικά κέντρα που καθορίζονται στην Αμμόχωστο, την Κερύνεια, το Güzelyurt και το İskele.

Εξέταση της εκπαιδευτικής ζωής στους πολίτες της ΤΔΒΚ και της ΤΔΒΚ Οι μαθητές που έχουν συμπληρώσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια ένας πολίτης της Τουρκίας θα μπορούσαν να ενταχθούν στους μαθητές. Οι φοιτητές που λαμβάνουν τις εξετάσεις για την τοποθέτηση φοιτητών και την κατάταξη των υποτροφιών θα έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν και να τοποθετήσουν 225 προπτυχιακά και συνεργατικά προγράμματα σε 20 σχολές, 3 κολέγια και 2 επαγγελματικές σχολές εντός του σώματος του Πανεπιστημίου Near East.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων 11 Ιουνίου 2021 …

Οι μαθητές που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις πρέπει να εγγραφούν το αργότερο έως τις 11 Ιουνίου 2021. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να επιλέξουν τρία τμήματα μετά την εξέταση. Η διαδικασία τοποθέτησης θα γίνει από τα επιλεγμένα τμήματα ανάλογα με το αποτέλεσμα των εξετάσεων του μαθητή και τον αριθμό των ποσοστώσεων. Οι φοιτητές που θα αποφοιτήσουν ή θα αποφοιτήσουν από κολέγια θα έχουν επίσης τη δυνατότητα εγγραφής σε όλα τα τμήματα του Πανεπιστημίου Near East με τα GCE A’Level, GCE AS Level, IGCSE-GCSE O’Level, SAT, ACT, αποτελέσματα εξετάσεων, στο πλαίσιο καθορισμένων ποσοστώσεων.

Απαιτούμενα έγγραφα για την εξέταση

Οι μαθητές από την ΤΔΒΚ θα μπορούν να εγγραφούν στο Γραφείο Εφόρου του Πανεπιστημίου Εγγύς Ανατολής με ένα αντίγραφο της ταυτότητας TRNC και μια φωτογραφία διαβατηρίου, μαζί με το έντυπο αίτησης εξέτασης. Εάν ένας πολίτης της Τουρκίας φωτοτυπία των μαθητών των εξετάσεων εξακολουθεί να έχει το έντυπο αίτησης, 1 φωτογραφία και εκπαίδευση γυμνασίου στην ΤΔΒΚ θα είναι σε θέση να εγγραφεί σε οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ίδρυμα που τεκμηριώνει με πλήρη 4 συνεχόμενα χρόνια.

Οι υποψήφιοι που θα υποβάλουν αίτηση για εξετάσεις τοποθέτησης φοιτητών και υποτροφιών στο Πανεπιστήμιο της Ανατολικής Ανατολής μπορούν να λάβουν λεπτομερείς πληροφορίες καλώντας στο 2236464 (ext: 5367-5774-5408) ή από τον ιστότοπο www.neu.edu.tr. Οι εξετάσεις μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο kktcsinav.neu.edu.tr.

Ανάδοχος Δρ. Murat Tüzünkan: “Αποφοιτούμε τους μαθητές μας ως πλήρως καταρτισμένους πολίτες του κόσμου κοινωνικά, ακαδημαϊκά και πολιτιστικά.”

Κοντά στο Ανατολικό Πανεπιστήμιο Αντιπρύτανη Δρ. Ο Murat Tüzünkan, στη δήλωσή του σχετικά με τις εξετάσεις, δήλωσε ότι το Πανεπιστήμιο Near East εκπαιδεύει τους μαθητές του ως πολίτες του κόσμου που είναι πλήρως εξοπλισμένοι κοινωνικά, ακαδημαϊκά και πολιτιστικά και καλεί όλους τους φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου στις εξετάσεις να λάβουν μέρος στο “TRNC Student Placement and Scholarship Ranking Exam”. έκανε.

Εφιστώντας την προσοχή στις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις που προσφέρει το Near East University στους φοιτητές του, Assoc. Δρ. Ο Tüzünkan είπε ότι ενώ προετοιμάζει ένα πλήρως εξοπλισμένο εκπαιδευτικό περιβάλλον για τους μαθητές του με το ικανό ακαδημαϊκό προσωπικό τους, παρέχουν επίσης κάθε είδους υποστήριξη στους μαθητές να αναπτύξουν έργα πραγματοποιώντας έρευνες στους τομείς τους.

Δηλώνοντας ότι φέρουν την υπερηφάνεια και την ευθύνη ότι είναι το πιο προτιμώμενο πανεπιστήμιο στην ΤΔΒΚ, Assoc. Δρ. Ο Murat Tüzünkan είπε: «Με το όριο υποτροφιών που παρέχει το Near East University στους φοιτητές, στοχεύουμε να ανταμείψουμε τους επιτυχημένους φοιτητές, παρέχοντας ταυτόχρονα στους νέους μας την ευκαιρία να σπουδάσουν στις χώρες τους. Περιμένουμε τους νέους μας στα 225 προπτυχιακά και συνεργατικά προγράμματα σε 20 σχολές, 3 κολέγια και 2 επαγγελματικά σχολεία, έτσι ώστε να μπορούν να ζήσουν μια πραγματική πανεπιστημιακή ζωή πανεπιστημίου, πραγματοποιώντας τα όνειρά τους ».

.Source