Κορωνοϊός. Η Pfizer καθυστερεί την παράδοση μιας νέας παρτίδας εμβολίων

Περιγράφεται ως δώρο ζωής εμβόλιο Ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, αφήνοντας το Κέντρο Υγείας όπου εμβολιάστηκε.

“Θέλω να ανακοινώσω”, αυτός είπε, “Πόσο χαρούμενος είμαι γιατί η ελπίδα γεννιέται σε μια επιδημία όπου χάνονται ζωές και υποφέρουν οι άνθρωποι. “

Τότε: ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ευχαρίστησε τους επιστήμονες που ανακάλυψαν το εμβόλιο Γιατροί: αλλά αυτός! νοσοκόμες είναι στην πρώτη γραμμή.

“Ξεκίνησε” Ο κ. Αναστασιάδης τόνισε, “Η αντίστροφη μέτρηση για την ήττα του λεγόμενου αόρατου εχθρού, αλλά υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος, οι πολίτες πρέπει να παραμείνουν πιστοί στα μέτρα.”

Έκανε επίσης ένα έφεση Για όσους ανησυχούν για το εμβόλιο, είπαν ότι δεν υπάρχει ασθένεια που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με φάρμακα.

Είναι δίκαιο όλων, γιατί είπε ότι αρνούνται τους εμβολιασμούς, αλλά “Είναι το εμβόλιο που θα μας προστατεύσει. “

Ήθελε ακόμη και τους τελευταίους μήνες του εμβολιασμού μας να είναι το έτος 2021 να ξαναρχίσει μια νέα φυσιολογική ζωή.

Όσο για αυτούς Τουρκοκύπριοι Είπε ότι πραγματοποιείται διαβούλευση στην αρμόδια τεχνική επιτροπή για τη λήψη των σχετικών μερών.

ΜΙ: λήψη εμβολίων Χθες, η Υπουργός Υγείας της Κύπρου, Κωνσταντίνος Ιωάννου και η Ευρωπαία Επίτροπος για την Υγεία, Στέλλα Κυρακίδου, μίλησαν για τις καθημερινές προσπάθειες για τον τερματισμό της επιδημίας και άγγιξαν τις θεμελιώδεις αξίες της. Ευρωπαϊκή Ένωση όπως η αλληλεγγύη και η συνεργασία, που αποτελούν πρακτική για όλους τους πολίτες της Ένωσης.

Η αδειοδότηση εμβολίων, η έναρξη των εμβολίων, μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον, να επανεξετάσουμε το τέλος αυτής της παγκόσμιας περιπέτειας, η οποία σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με την πρόσφατη ιστορία, έγραψε χθες ο υπουργός Υγείας στην ανάρτησή του στο twitter. Που:

Νέα σήμερα

Κρήτη – coronavirus. Η νοσηλεία μειώνεται μετά από “μηδενικές περιπτώσεις”

Κορόνος – Πιερακάκης. Ο Υπουργός Ψηφιακής Κυβέρνησης εμβολιάστηκε κατά του Ευαγγελισμού

Ερντογάν – Τουρκία. Μετά από 26 ημέρες εργασίας στο κανάλι “SJ”

Source