Κορωπί. Πώς εξαφανίστηκε ο θησαυρός από το “χρυσό κοτόπουλο”;

Πώς εξαφανίστηκε ο θησαυρός από το “χρυσό κοτόπουλο”; Ο 52χρονος ιδιοκτήτης γης παραπονέθηκε για το πώς δύο ξένοι αγρότες έσκαψαν ένα πιάτο από το αρχοντικό του για 165.000 ευρώ. Τι τον ρώτησαν όταν παραδέχτηκαν την πράξη τους, καθώς τελικά παραδόθηκε στην αστυνομία;

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ CYPRUS ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Για μήνες, οι δύο ξένοι εργάτες ήξεραν ότι το αφεντικό τους είχε αποθηκεύσει τον “θησαυρό” σε ένα τυρί, το οποίο είχε θάψει βαθιά στο κοτόπουλο στο κτήμα του Κορωπί. 165.000 ευρώ, τα οποία έβγαλε από την τράπεζα επειδή πίστευε ότι θα τα «κοπεί».

Πολλές νύχτες, από τον κορμό της οδού Tochi, παρακολούθησαν καθώς μπήκε και έφυγε από το καφενείο. Αυτό που έψαχναν ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να καταλάβουν την ιδιοκτησία του εργοδότη τους – η κατάλληλη στιγμή ήρθε στα τέλη Αυγούστου. Στη συνέχεια, ο 20χρονος Asgar και ο 35χρονος Sink πήραν το σκάφος από το καφενείο και βύθισαν τα χρήματα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, η απαγωγή μεγάλης κλίμακας πραγματοποιήθηκε μεταξύ 29 Αυγούστου και 1ης Σεπτεμβρίου. Στην πραγματικότητα, όπως ισχυρίστηκε, τα χρήματα δεν ήταν όλα δικά του, αλλά μέρος αυτών, επειδή τα υπόλοιπα ανήκαν στην κόρη του.

Διαπραγματεύσεις:

Ένας 52χρονος ιδιοκτήτης γης ζούσε σε ένα ημερολόγιο την Τετάρτη το απόγευμα όταν έμαθε ότι είχαν κατασχέσει την περιουσία του και έσπασαν ένα “χρυσό” φύλλο τυριού, σύμφωνα με καταγγελία του Τμήματος Ασφαλείας της Cropia. , όχι μόνο δεν αρνήθηκαν, αλλά δέχτηκαν τη δράση τους. Και τότε ξεκίνησε το θρίλερ.

Ο Ινδός και ο Πακιστανός κατάφεραν να τον πείσουν να μην πάει στην αστυνομία, επειδή υποσχέθηκαν να του επιστρέψουν το κασσίτερο. Αλλά δεν το έκαναν. Και κάθε φορά που τους ζήτησε χρήματα, τον χλευάζονταν και κατάφεραν να τον πείσουν να μην τους καταδικάσει.

Μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, ο 35χρονος Ινδός την «κλωτσούσε», ενώ στις 22 Δεκεμβρίου, ο 20χρονος Πακιστανός εξαφανίστηκε επίσης. Και τότε, ο 52χρονος πήγε χθες το βράδυ στην Ευρωπαϊκή Διεύθυνση Ασφαλείας, όπου κατέθεσε αγωγή εναντίον των αλλοδαπών στην υπόθεση χαμένων θησαυρών.

Πηγή: protothema.gr

Source