“Κούκλα”, “Ζωγράφος” և 12, 24 Σπορ & ειδήσεις

Είδα ένα βίντεο γάμου που φαινόταν πιο ολοκληρωμένο և επαγγελματικό από τη ζωντανή κάλυψη του παιχνιδιού στο Dasaki. Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος, ίσως μόνο το γήπεδο, αλλά τα μάτια μας βγήκαν για να δουν τον αγώνα.

Λίγο καιρό, η σκιά που έπεσε στη μία πλευρά του γηπέδου, αν κοιτάξετε τον γάμο ενός φροντιστή στην Παναγία Τριχερούσα πριν από 15 χρόνια, σε σύγκριση με αυτή τη συνάντηση, θα σκεφτείτε ότι ήρθε το νέο επεισόδιο του “Star Wars” με εκατομμύρια προϋπολογισμούς παραγωγής.

Πρώτα απ ‘όλα, ανυπομονώ όταν ο Dushan λέει ξεκάθαρα «το θέλουμε» ή μάλλον «θα το πάρουμε». Εάν το πει αυτό, θα σας πω τον τίτλο που έρχεται στο μυαλό καθώς σκέφτομαι το 2012

Πόσο αγωνιστήκαμε από τον καναπέ, μερικά στα κάρβουνα και άλλα πίσω από τα κάγκελα, μίας χρήσης καθώς και οι Circassians.

Δεν ήταν μόνο το βάρος που είχαν μετά τη χθεσινή νίκη στην Ομόνοια, αλλά και το άγχος, εκτός από το ότι πρόσφατα ήταν σαν φλούδες μπανάνας.

Θα θέλατε να πάρω μερικές επαναχρησιμοποιούμενες ράγες μαζί σας ή να ανάψω ξανά τα κάρβουνα;

Λοιπόν, η Πάφος στην Πάφο, μηδέν βαθμοί, η Σαλαμίνα στην Αμμόχωστο με ένα σημείο, το Παραλίμνι στο κουλούρι ξανά, και το άλλο Ερμής στη Σκάλα. Αντισταθμίστε την απώλεια և Πιείτε ένα κομμάτι εις βάρος όλων μας, για να μειώσετε όλα τα φάρμακα.

Όπως είναι, όλοι έχασαν, όλοι κέρδισαν. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κλάψετε ή να λυπηθείτε για τον εαυτό σας. Η ομάδα είναι περήφανη, αξιοπρεπής, σεβαστή – πολλοί από αυτούς θαυμάζουν το ομαδικό τους πνεύμα, τη σταθερότητα, την αποδοτικότητα, τις ποιοτικές μονάδες.

Είναι όλα τα παραπάνω և πολύ περισσότερο, αλλά κανείς δεν πιστεύει ότι είναι ρομπότ. Επειδή εάν ήταν, δεν θα είχαν τον κόπο να οδηγήσουν το φλοιό μπανάνας της Ομονοίας στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής σεζόν. Και συνειδητοποιείτε ότι το άγχος αυξήθηκε όταν ο Ethnic σημείωσε γκολ, κάπου σκεφτόσασταν να βρίσκεστε σε ένα γεμάτο περίπτερο Dasaki, ανάβοντας ένα τσιγάρο μετά το άλλο, τρώγοντας τα νύχια σας, αναζητώντας τον ταξιδιώτη που το φρόντισε. σταφίδες για να αντέξει το κρύο.

Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες. Δεν έψαχναν τη Ζιβανία, αλλά χρειάζονταν έναν τρόπο να ηρεμήσουν. Λοιπόν, παιδιά όπως ο Medoevich ή ακόμη και η Teixeira, που φαίνεται να είναι ήσυχοι γκουρού, κατάφεραν να τακτοποιήσουν τα πράγματα με τον Vozinias, βάζοντας τις τρεις κουκκίδες στη βαλίτσα που οδηγούσαν στη Λεμεσό.

Αλλά πριν συμβεί αυτό, μερικοί άνθρωποι ήταν πεπεισμένοι ότι η ομάδα θα έρθει μπροστά και θα δείξει στον αντίπαλο ποιος είναι ο αρχηγός. Και όχι μόνο κανένας καλλιτέχνης, αλλά δύο καλλιτέχνες που ενοχλούνται από το γούστο σας.

Το πρώτο είναι το Μέιν. Εάν είχατε μια τέτοια κούκλα, έναν γαμπρό, θα κάνατε άνθρακες μέρα με τη μέρα για να τον κάνετε να νιώσει καλά, ναι, το στομάχι του είναι γεμάτο. Επιστροφή στον αμυντικό, αυτός είναι ο καλύτερος κύκλος εργασιών στο κυπριακό ποδόσφαιρο, αφήστε τους άλλους συνεργάτες του να πάρουν ένα τριπλάσιο συμβόλαιο. Έχει αυτή την κίνηση μπάσκετ, φαίνεται να είναι ο πυρήνας της ρακέτας, όταν γύρισε στον αντίπαλό του, όταν έκοψε το τρίο, το έδωσε στον Adamovich Rs, έναν παίκτη που, αν με ρωτήσετε, είναι απίθανο να μείνει μέσα Κύπρος. Αφήστε το έβδομο να μου πει και αφήστε το παιδί να πάει καλά αν είναι τυχερό.

Το δεύτερο είναι Torres. Πρέπει πρώτα να επικεντρωθούμε στις ηγετικές ικανότητες που τον καθιστούν έναν από τους κύριους ήρωες της φετινής χρονιάς, ως συνεχή πονοκέφαλο για τους αντιπάλους προπονητές στις τακτικές που κάνουν πριν από τους αγώνες με την AEL. Είτε μας αρέσει είτε όχι, πρέπει να επικεντρωθούμε στην καλλιτεχνική φλέβα που έχει ως ποδοσφαιριστής.

Η Torres φαίνεται πάντα να εκτελεί τις δικές της χορευτικές παραστάσεις, υπενθυμίζοντας ότι η ανδαλουσιανή καταγωγή και η πλούσια κουλτούρα της είναι δύσκολο να αφαιρεθούν από τους σκελετούς τους. Ένα μικρό μέρος της φαντασίας του, η αντίληψη և ειδικά οι προσπάθειές του, αναφέρεται στην τέχνη των νότιων Ισπανών, που τους έκανε διάσημους σε όλο τον κόσμο.

Flamenco են Η ταυρομαχία αφορά τους Ανδαλουσιανούς, οι οποίοι για μας είναι καραβίδες στα κάρβουνα, και στη seftalia – την πάνα. Ακριβώς όπως ένας Κύπριος μαθητής μεταφέρει τις σεφταλιές που του ρίχτηκαν από τη μητέρα ή τη γιαγιά του, έτσι και οι παίκτες της Ανδαλουσίας μεταφέρουν τις δωροδοκίες τους ως λαό, ως πολιτισμό. Και ο Torres είναι απόδειξη αυτού, είμαστε στην ευχάριστη θέση να τον δούμε στα στάδια μας.

Αν λάβετε υπόψη ότι πίσω τους βρίσκεται το “Σινικό Τείχος” που ιδρύθηκε από τον Davor և Medo և ich, γιατί όχι τον Adamovich, μπορεί κανείς να περιμένει μόνο ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ντουέτο που συνθέτει ο Euler և Anthony.

Δεν έχουν κολλήσει ακόμα, δεν είναι ακόμη συνδεδεμένοι, δεν είναι πολλοί. Υπάρχουν, αλλά αν συμβεί αυτό, η αριστερή πλευρά της AEL θα μοιάζει με ένα supermodel της δεκαετίας του ’90 όπως η Naomi Campbell, η Cindy Crawford և Linda Evangelista. g Τα ούλα μας έπεσαν στο έδαφος λόγω της ομορφιάς τους.

Αλλά πάνω απ ‘όλα, περιμένω να ακούσω τον Ντούσαν να λέει ξεκάθαρα, “Το θέλουμε”, ή ακόμα καλύτερα, “Θα το πάρουμε.” Δικαίως και ειλικρινά ανέφερε στη συνέντευξη τύπου ότι κανείς δεν πιστεύει στη δεύτερη θέση, ότι ονειρεύεται ο καθένας. Τον αφορά πρώτα απ ‘όλα.

Αλλά περνά ο χρόνος, և το όνειρο γίνεται πραγματικότητα και η πίστη-επιθυμία γίνεται στόχος. Αν το πει αυτό, θα σας γράψω τον τίτλο ενός κειμένου που σκέφτομαι εδώ και μήνες να σκεφτώ το 2012 bags Οι τσάντες Dasaki έξω.

,Source