Κούμαν. Ρεαλιστικά, δεν μπορούμε να μιλήσουμε … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Μετά την ισοπαλία με τον Eibar της Βαρκελώνης, ο Ronald Koeman ήταν απαισιόδοξος για τις πιθανότητες της ομάδας του να κερδίσει το πρωτάθλημα.

Η Μπαρτσελόνα σημείωσε δύο πόντους εναντίον της Eibar 1: 1. Με σκορ 1, ο Ολλανδός προπονητής άρχισε να παραδέχεται ότι το πρωτάθλημα ήταν μακριά από την ομάδα του.

“Ας είμαστε ρεαλιστές, το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο για εμάς τώρα. Τίποτα δεν είναι αδύνατο, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι η διαφορά είναι τεράστια. “Ο Ατλέτικο είναι πολύ καλός, σταθερός, δεν παραχωρεί πολλά γκολ”, τόνισε ο ολλανδός προπονητής, ο οποίος πιστεύει ότι η ομάδα του υποφέρει από το χθεσινό αποτέλεσμα.

“Άξιζε να κερδίσουμε. Κάναμε ό, τι έπρεπε να κάνουμε για να κερδίσουμε. Από λάθος μας, οι αντίπαλοι είχαν μόνο έναν γύρο. Δημιουργήσαμε όσες ευκαιρίες χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά και πάλι δεν τις χρησιμοποιήσαμε. Η ομάδα βρίσκεται σε φάση μετάβασης, είχαμε πολλά νέα παιδιά στην αρχική σύνθεση, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έλειπε η εμπειρία. “Φυσικά χάσαμε τον Μέσι, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι παραστάσεις μας ήταν αρκετές για να κερδίσουμε”, πρόσθεσε ο Κούμαν.

Πηγή: sdna.gr

Source