Κριτική για τον προϋπολογισμό από το Future Party: Ο πόνος του αγρότη, η απόλαυση του παλατιού

Μελλοντικό πάρτι, Έτος 2021 Προεδρία προϋπολογισμόςημιτόνο 4 δισεκατομμύρια 39 εκατομμύρια λίρες, αγρότηςΕσείς επικρίνατε τη χορήγηση 22 δισεκατομμυρίων λιρέ υποστήριξη με ένα βίντεο. Στο βίντεο που ετοίμασε το κόμμα, επισημάνθηκε ότι ενώ τα ποσοστά αύξησης και τα έξοδα που έγιναν στα έξοδα των αγροτών το 2020 παρατίθενται ένα προς ένα, η κρατική στήριξη που θα δοθεί στον αγρότη το 2021 παρέμεινε στο ίδιο ποσοστό με το προηγούμενο έτος.

,

«Ο ΓΕΩΡΓΟΣ CEFAΚΑΙ, ΠΑΛΑΤΙΣΕ ΣΕΦΑΚΑΙ’

“Φέτος, η αύξηση της γεωργικής στήριξης είναι 0% Ναι, δεν το διαβάσατε λάθος! Ενώ το” ZERO PERCENT “ήταν” ZERO PERCENT “, ο Προεδρικός προϋπολογισμός αυξήθηκε κατά 28,1%. Το βίντεο που μοιράστηκε με τις λέξεις # ÇiftcininCefasıSarayınSefası “περιελάμβανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

“Ο πληθωρισμός που ανακοινώθηκε το 2020 είναι 11,89 τοις εκατό, η μέση αύξηση της συναλλαγματικής ισοτιμίας του δολαρίου είναι 35 τοις εκατό, η αύξηση των γεωργικών φυτοφαρμάκων είναι 44,2 τοις εκατό, η αύξηση του λιπάσματος είναι 32,2 τοις εκατό, η αύξηση του σπόρου είναι 25 τοις εκατό, η αύξηση στη ζωοτροφή είναι 42 τοις εκατό. Υπό αυτές τις συνθήκες. Ο αγρότης υποστηρίχθηκε από 22 δισεκατομμύρια TL το 2020. Υπό αυτές τις συνθήκες, το συνολικό ποσό της ενίσχυσης που πρέπει να καταβληθεί στον αγρότη το 2021 είναι και πάλι 22 δισεκατομμύρια TL. Ενώ η τύχη των μαρκαδόρων του είναι αβέβαιη, έτσι ώστε οι σύμβουλοι να συνεχίζουν να μην κάνουν τίποτα στις 1000 αίθουσες στο Beştepe, έτσι ώστε 8 αεροπλάνα να απογειώνονται στην Κύπρο 2 βήματα μακριά, λευκά τσάγια, smoothies φρούτων δράκων, χαβιάρι στα τραπέζια στα αρχοντικά της Κωνσταντινούπολης στα παλάτια της Άγκυρας. Η αύξηση του Προεδρικού Προϋπολογισμού είναι 28,1 τοις εκατό σε 4 δισεκατομμύρια 39 μίλια, έτσι ώστε η Προεδρική Συνοδεία να επεκταθεί λίγο περισσότερο, έτσι ώστε αυτή η Εποχή τουλίπας να μην τελειώσει ποτέ Προσδιορίστηκε ως τρεις λίρες. Ο πόνος του αγρότη, η απόλαυση του παλατιού … “

.Source