Κριτική που δεν θα συμβεί

Γυρίστηκε μια τηλεοπτική σειρά με τίτλο Once Upon a Time in Cyprus. Ως άνθρωποι του TRNC, ήμασταν συνδεδεμένοι με την αυτοματοποίηση, το αντανακλαστικό σκατά μας άρχισε ξανά να παίζει, και ξεκινήσαμε να επιτελούμε στη σειρά χωρίς να διαβάσουμε το σενάριο, να παρακολουθήσουμε το τρέιλερ και πριν μεταδοθεί το πρώτο επεισόδιο.

Τι είναι αυτό, κύριε, θα αντικατοπτρίζει την αλήθεια; Θα είναι έτσι; Θα είναι έτσι;

Δεν είμαι κριτικός του κινηματογράφου. Σύμφωνα με τα λόγια του Cem Karaca, αν μαζέψουν όσα έγραψα καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, θα υπήρχε ένας δρόμος από εδώ προς το χωριό, αλλά δεν τολμώ να αποκαλώ συγγραφέα. Δεν καταλαβαίνω το γλυπτό, και ο λόγος που κοιτάζω για πολύ καιρό τις φωτογραφίες που κρέμονται στην γκαλερί τέχνης δεν είναι να ντρέπεστε για τους άλλους λάτρεις της τέχνης στην έκθεση.

Αλλά είμαι ένας καλός θεατής ταινιών και τηλεόρασης. Είμαι επίσης αποφασιστικός για αυτό.

Η επιτυχία ενός τέτοιου έργου μετριέται από τον καλλιτεχνικό πλούτο του ή από τον θεατή που παρακολουθεί αυτό το έργο για 26 εβδομάδες με ενθουσιασμό, ενδιαφέρον και προσβλέπει στο επόμενο επεισόδιο;

Η βιομηχανία του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στρέφεται γύρω από τον κόσμο στη δεύτερη επιλογή.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ doyen της τουρκικής κινηματογραφικής βιομηχανίας για τον σημαντικότερο σκηνοθέτη Cagan Irmak στην Τουρκία, με βρήκα σε κάποια μέσα ενημέρωσης, θα χρησιμοποιούσαν ένα out που περιλαμβάνει μια δήλωση. Μία ταινία σπάει ρεκόρ box office, η δεύτερη είναι εξαιρετικά καλλιτεχνική, το φεστιβάλ ταξιδεύει σε φεστιβάλ και συλλέγει βραβεία, αλλά θα αποτύχει στο box office.

Επομένως, λέγοντας ότι είμαι καλλιτέχνης, δεν μπορώ να βοηθήσω στην αξιολόγηση μιας σειράς, ειδικά χωρίς να την παρακολουθήσω, πιστεύοντας ότι υπάρχουν άλλα πράγματα που βασίζονται στην αξιολόγηση.

Εκτός από τον καλλιτεχνικό πλούτο του, δεν πρέπει να νιώθεις άβολα για την ιστορική πραγματικότητα του σεναρίου.

Όταν έβαλαν τη φράση «Αυτή η σειρά εμπνεύστηκε από ιστορικά γεγονότα, χαρακτήρες και γεγονότα δεν είναι αληθινά» στην αρχή της σειράς, η ενέργεια που ξοδεύτηκε από τα δάχτυλά σας στα κοινωνικά μέσα χάθηκε.

Δεν πειράζει τηλεοπτικές σειρές όπως Diriliş Ertuğrul, Muhteşem Yüzyıl, ταινίες όπως ο Braveheart, το Μόναχο, το The Guns Of Navarrone μπορεί να είχαν να κάνουν με ιστορικά γεγονότα, αλλά φυσικά δεν είναι ντοκιμαντέρ.

Η γνώμη είναι επίσης θέμα προφοράς ή στόματος. Η κυπριακή διάλεκτος μίλησε με την προφορά τους, τον έβαλε να κοροϊδεύουν την απάντησή μας, την Τουρκία μίλησαν με προφορά, μας φώναξε ότι δεν είμαστε κατάλληλοι. Είπα, είμαστε συνδεδεμένοι με αυτόματο.

Ας έρθουμε σε μια άλλη διάσταση.

Ένα ίδρυμα όπως το TRT, το οποίο έχει σχεδόν απεριόριστα οικονομικά μέσα, έρχεται στη χώρα μας και πυροβολεί μια σειρά. Δεν έχω μιλήσει σε κανέναν, αλλά ξέρω ότι τα χρήματα ξοδεύονται σαν τρελοί σε τόσο μεγάλες παραγωγές. Είναι σπατάλη και φαίνεται ότι θα ξοδευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν θέλουμε να συνεισφέρουμε στην οικονομία της περιοχής που έχουμε περάσει τα πάντα.

Είναι επίσης σε στάση πανδημίας.

Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει με τη δημιουργία ενός οροπέδιου σε ένα από τα χωριά γύρω από τη Σμύρνη.

Δεν ξέρω γιατί δυσλειτουργήσαμε.

Τέλος, επιτρέψτε μου να πω ότι τερμάτισα αυτήν την περιττή συζήτηση από την άποψή μου.

Ο Erol Avcı είναι ο παραγωγός αυτής της σειράς.

Δεν ξέρω.

Αλλά πηγαίνετε στο Διαδίκτυο και γράψτε ένα άρθρο που ονομάζεται Erol Avcı και ρίξτε μια ματιά στη φιλμογραφία του. Στην πραγματικότητα, θα καταλάβετε πόσο καλά γνωρίζετε τον Erol Avcı και πόσο άδικο είστε για αυτόν και την ομάδα του από την αρχή. Φυσικά, αν η πρόθεση είναι κριτική.

Αφήστε την τηλεοπτική σειρά να μεταδοθεί. Εάν υπάρχει μια πλευρά για κριτική, φυσικά είναι, τότε εάν πρόκειται να επικρίνουμε, το κάνουμε μαζί.

Αλλά δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτή η βία για τη σειρά που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

.Source