“Κυβερνητικοί αξιωματούχοι που δεν εμφανίζονται στην τηλεόραση του κοινοβουλίου

Αναπληρωτής Λαϊκού Κόμματος (HP) Gulsah Sanver Manavoglu Στην ομιλία του στο κοινοβούλιο, υποστήριξε ότι ήταν κοινοβούλιο με μια αόρατη κυβέρνηση και ότι η αντιπολίτευση προσέφερε απαρτία και ότι οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι δεν άφησαν τέφρα στη μπάρμπεκιου στις τηλεοπτικές ομιλίες τους.

Υποστηρίζοντας ότι οι άνθρωποι τους έλεγαν τα παράπονά τους, ο Manavoğlu επέκρινε τη δήλωση του πρωθυπουργού Saner ότι το βραχιόλι, το οποίο δεν δοκιμάστηκε στον κόσμο, χρησιμοποιήθηκε στη χώρα. Ο Manavoğlu ρώτησε, “Ποια είναι η ανάγκη να καυχιέσαι γι ‘αυτό;”

Σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση πρέπει να λάβει αποφάσεις που δίνουν εμπιστοσύνη, ο Manavoğlu τόνισε τη σημασία της λειτουργίας σοβαρών μηχανισμών επιθεώρησης.

Υποστηρίζοντας ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει τον «Χαμένο Υπουργό Οικονομίας», είπε ο Μανάβογλου, είναι σημαντικό να ανοίγουμε καθημερινά διασταύρωση με την ελληνοκυπριακή πλευρά.

Κύπρος, Κύπρος και δείκτης δοκιμών που δείχνουν τον Manavoğl στην Τουρκία, δήλωσε ότι η ασθένεια παρέμεινε με τον ίδιο ρυθμό στο έδαφος της ΤΔΒΚ προς τα νότια και το άνοιγμα της πόρτας, είπε ότι η αγορά θα μπορούσε να κινητοποιηθεί.

Ο Manavoğlu είπε ότι πρέπει να επικεντρωθεί στον τρόπο με τον οποίο τα χρήματα μπορούν να φτάσουν στη χώρα με μικρό κίνδυνο.

.Source