Κυκλοφορία «Οικονομικού πακέτου» από την Dursun Oğuz μέσω της Cyprus Post:

Κυκλοφορία «Οικονομικού πακέτου» από τον Dursun Oğuz μέσω της Cyprus Post: «Η καρδιά μου θέλει επίσης πολλά»

Ο υπουργός Οικονομικών Dursun Oğuz, ο οποίος έκανε μια σύντομη δήλωση στην Κυπριακή Δημοσίευση σχετικά με τις επικρίσεις για τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και τις αντιρρήσεις ορισμένων επιχειρηματικών κύκλων, είπε: “Αυτές είναι οι διαθέσιμες δυνατότητες … Φυσικά η καρδιά μου επιθυμεί παρτίδα.”

Κυκλοφορία «Οικονομικού πακέτου» από τον Dursun Oğuz μέσω της Cyprus Post: «Η καρδιά μου θέλει επίσης πολλά»

Το οικονομικό πακέτο που ανακοίνωσε η κυβέρνηση την περασμένη εβδομάδα εξακολουθεί να επικρίνεται και να υποστηρίζεται «ήσυχα» από ορισμένα τμήματα.

Ενώ ορισμένοι οικονομικοί οργανισμοί κάνουν σκληρές δηλώσεις σχετικά με αυτό το θέμα, η «σιωπή» ορισμένων τραβάει την προσοχή.

Η αντιπολίτευση, από την άλλη πλευρά, περιγράφει γενικά το πακέτο ως «μορφασμό».

Της Cyprus Post Υπουργός Οικονομικών Ντουρσούν Ογκουζεπέστησε την προσοχή στις “χρηματοοικονομικές δυνατότητες” στο ταμείο και τόνισε ότι “αυτό είτε ξεχάστηκε” είτε “αγνοήθηκε” στην κριτική.

Υπουργός Οικονομικών Ντουρσούν Ογκουζ«Οι επικρίσεις είναι άδικες, όλα είναι πιθανά. Φυσικά, η καρδιά μου επιθυμεί πολύ. Κάναμε το καλύτερο δυνατό και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Δεν έχει τελειώσει … »είπε.

Κύπρος Θέσηεπί Ο υπουργός Οικονομικών, μιλώντας Oguz, ο οποίος θα επισκεφθεί τη χώρα μας αυτή την εβδομάδα ο Αντιπρόεδρος θα κάνει την Τουρκία Fuat Oktay, αποφεύγοντας να σχολιάσει το έργο του χρηματοδοτικού πρωτοκόλλου, “η εξουσία του πρωθυπουργού σε αυτό το θέμα”, επεσήμανε ότι.

.Source