Κυκλοφορία և Διατήρηση στο χρηματιστήριο

Οι μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές κινούνται ομαλά, με πλήρως ελεγχόμενες απώλειες, όλα δείχνουν ότι οι ξένοι ηγέτες είναι ικανοποιημένοι με τις τρέχουσες εκτιμήσεις, ήδη κάνουν τα επενδυτικά τους σχέδια για το επόμενο έτος.

Συνάντηση με συνεχή αλλαγή σημείων, συνδεδεμένη Γενικός δείκτης Το Ελληνικό Χρηματιστήριο, το οποίο κινήθηκε στο εύρος λίγο πάνω από εννέα μονάδες, δεν είχε μεγάλη υποστήριξη από τους εν λόγω τίτλους.

Αντιθέτως, η κινητικότητα ειδικότερα έχει αυξηθεί μεσαία և χαμηλή κεφαλαιοποίηση, καθώς οι κινήσεις της «καλλωπισμού» των αξιολογήσεων (επίδεσμοι παραθύρων) συνεχίστηκαν με և ειδική ένταση.

Πέρα από αυτό, οι πρώτες συνεδρίες του επόμενου έτους είναι πιθανό να δείξουν εάν η ανοδική τάση, η οποία τράβηξε δεκάδες μετοχές από το εμπορικό ενδιαφέρον, “Προϊστορία” Ή ήταν το αποτέλεσμα των πρόσφατων «πινελιών» αποτίμησης «αποτίμησης» λόγω του ότι το χρηματιστήριο έφτασε στο τέλος του.

Στις περιγραφές της σημερινής συνάντησης, συγκεκριμένα: χαμηλή καθαρή αξία συναλλαγής զգալի Ο σημαντικός αριθμός κινητών αξιών που έληξαν διαπραγμάτευση με γενικά αμελητέες ημερήσιες αποδόσεις.

Προσοχή, η πιο σημαντική βοήθεια μπορεί να χρειαστεί για να μετακινήσετε τους βασικούς δείκτες σε υψηλότερο επίπεδο το νέο έτος, εάν υποστηρίζεται και αυτό το βήμα. Διεθνείς αγορές Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι η σημαντική υπεραξία θα επιστρέψει φέτος από τα «μεσαία προς τα χαμηλά κλιμάκια» του διοικητικού συμβουλίου, καθώς οι περισσότερες εξαγορές και συγχωνεύσεις των εταιρειών θα συνεχίσουν να επικεντρώνονται εκεί.

Χωρίς να αναφέρω κάτι που συμβαίνει Αγορά ομολόγων, ως αποτέλεσμα της οποίας υπάρχει μια πλευρική μεταβολή της απόδοσης (σε περίπτωση 0,624%, η επιστροφή του 10ετούς τίτλου).

Παραμένει στα “χαρτιά” του ελληνικού κράτους: Το ποσό ανέρχεται σε 812,5 εκατομμύρια ευρώ Η ελληνική κυβέρνηση συγκέντρωσε λογαριασμούς σε δημοπρασία επιτοκίου έξι μηνών σήμερα. Το επιτόκιο ήταν -0,22%, σε σύγκριση με -0,28% στην προηγούμενη δημοπρασία.

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοπρασία λογαριασμών επιτοκίου Τα άυλα περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού κράτους ύψους 625 εκατομμυρίων ευρώ σε 13 εβδομάδες λήγουν στις 9 Απριλίου 2021.

Επιστροφή στο ATS. Στη σημερινή συνάντηση, ως συνήθως, ξεκίνησε με το ευρετήριο τμήμα βαρέων τραπεζών, και τα δύο σημάδια άλλαξαν τους τίτλους των τεσσάρων τραπεζών συστήματος, η τελική εικόνα περιγράφηκε ως μικτή (Alpha Bank -1,25%, Εθνικός: + 0,18%, Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα -1,05%, Πειρατής + 2,12%):

Και τα δύο σημάδια άλλαξαν τον Δείκτη Τράπεζας με κίνηση Μεταξύ 526.12 (+ 0,88%) և 513,93 πόντοι (-1,46%): Πριν από τους τελικούς πλειστηριασμούς ήταν στο επίπεδο των 517,18 (-0,83%) էր η συναλλαγή έληξε με 518,86 πόντους με 0,51% ημερήσιες απώλειες.

Υπενθυμίστε ότι όσο αυτή η ένδειξη δίνει Κλείσιμο πάνω από 448 πόντους (60 εβδομάδες ΚΟΑ), οι αγοραστές μπορούν να αναμένουν μετακίνηση σε 535 (καθημερινή “σύντομη στάση”): 539.560 (ΚΟΜ 90 εβδομάδων) և 573 πόντοι. Το πρώτο υποστηρίζει 494 – 489 և 456 πόντους.

Παραμονή στη βιομηχανία և Σύμφωνα με την έκθεση του Chr Kitsiu Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο μετασχηματισμός της διεθνούς τραπεζικής δραστηριότητας της Alpha Bank τελείωσε. Η Τράπεζα ίδρυσε θυγατρική της Holding, η οποία ελέγχεται κατά 100%, στην οποία μετέφερε τις διεθνείς της δραστηριότητες (Alpha Bank Romania, Alpha Bank Cyprus, Alpha Bank Albania). Η αξιολόγηση της διεθνούς δραστηριότητας της ελεγκτικής εταιρείας ανήλθε σε 700 εκατομμύρια ευρώ στον τομέα αξιολόγησης Από 533 εκατομμύρια έως 868 εκατομμύρια ευρώ. “

Σύμφωνα με μια άλλη έκθεση που υπέβαλε, “μια σημαντική μείωση καθαρά έσοδα από τόκους, που θα περάσει σχεδόν όπως προβλεπόταν στα προβλεπόμενα οργανικά κέρδη, οι συστημικές τράπεζες θα εμφανιστούν τα επόμενα δύο χρόνια ως αποτέλεσμα μεγάλης κλίμακας τιτλοποίησης. “

Μεταφέρθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο Υψηλών Κεφαλαιοποιημένων Μη Τραπεζικών Μετοχών, όπου η τελική εικόνα θα μπορούσε να περιγραφεί ως μικτή, οι μετοχές που έψαχναν για ελαφρώς καλύτερες αποτιμήσεις կատարում διαπραγματεύθηκαν με θετική αλλαγή. IPTO: (+ 0,38%), ΕΛΛΑΚ Ή Ή: (+ 1,50%), ΕΥΔΑΠ: (+ 0,58%), ΕΛΕΞ: (+ 0,26%), Λάμδα (+ 2,29%), ΜΗΤΡΟΣ (+ 0,26%), SAR: (+ 1,09%), ΤΕΝΕΡΓΚ: (+ 0,31%), ΦΡΛΚ: (+ 2,97%) և: TITC: (+ 0,87%), ενώ οι μετοχές της ΔΕΗ, του PPA և ΟΠΑΠ έκλεισαν τη συνεδρία χωρίς μεταβολή.

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες συνεδρίες, μετακόμισε σήμερα χωρίς κανένα θετικό σημάδι για τον τίτλο του GEKT E RNA (-0,39%):

Όσο οι μετοχές είναι κλειστές Πάνω από 7,32 ευρώ, Οι αγοραστές έχουν κάθε λόγο να είναι αισιόδοξοι για τους επόμενους στόχους – 7,80 և 8,32 ευρώ και τον τελικό στόχο – 8,90 ευρώ. Αντίθετα, το κλείσιμο κάτω των 7,32 € ανοίγει το δρόμο για τη μέγιστη αποδεκτή διόρθωση των 6,76 € (στάση για μεγάλο χρονικό διάστημα κάθε μέρα).

Το μόνο απόθεμα όλων των μετοχών που αποτελούν τον υψηλό δείκτη κεφαλαιοποίησης և σήμερα κινείται συνεχώς σε θετική κατεύθυνση, δηλαδή Furley (+ 2,97% և κλείνει την υψηλή ημέρα της ημέρας).

Αλλά συνεχίζει να εμποδίζει Άκρες 4,00 ευρώ. Θα ήθελε το κλείσιμο άνω των 4,14 ευρώ να αλλάξει σε τεχνικό επίπεδο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο τίτλος, ο οποίος έκλεισε σήμερα σε περισσότερα από 3,97 ευρώ, έδωσε ένα σήμα καθημερινής επανεγκατάστασης, το οποίο ακυρώνεται με την «απόσυρση», κλείνοντας κάτω από τα 3,67 ευρώ.

,Source