Κυπριακό καλάθι ενάντια στο Παραλίμνι… τραυματισμοί

Έχοντας να αντιμετωπίσει ζητήματα τραυματισμών, όπως σχεδόν σε κάθε παιχνίδι αυτής της σεζόν, το APOEL Basketball κατευθύνεται σήμερα στο Παραλίμνι για να συναντήσει την ENP (18:00) στο 17ο παιχνίδι της σεζόν. Λιγκ Καλαθιού ΟΠΑΠ:

Μπλε Νησί

Η ομάδα μας προέρχεται από μια εκτός έδρας ήττα από την APOP στην Πάφο, αν και ο αγώνας με την AEL στον 16ο αγώνα την περασμένη Κυριακή αναβλήθηκε, αναμενόταν μια νέα ημερομηνία.

Το σημερινό παιχνίδι εναντίον της ENP είναι ζωτικής σημασίας για την APOEL όσον αφορά τις προσπάθειές της να φτάσει στους ημιτελικούς πλέι οφ. Η ομάδα μας, στην πέμπτη θέση του τραπεζιού του τουρνουά, θέλει να περάσει από το Παραλίμνι με νίκη, προκειμένου να μείνει κοντά στο περπάτημα μακριά από την τοπική Ένωση, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

Μια πιθανή νίκη σήμερα, πριν από την APOEL θα έχει δύο ακόμη παιχνίδια για να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της στην κανονική σεζόνSS: Την επόμενη Κυριακή, για το 18ο παιχνίδι με τον Apollon (το αναβληθέν παιχνίδι με την AEL), θα επιτρέψει στην ομάδα μας να εισέλθει στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με τις καλύτερες προοπτικές, προκειμένου να είναι σε θέση να απαιτήσει τη συμμετοχή του κουαρτέτου in στα πλέι-οφ.

Βάλσαμο αστεριών

Source