ΚΥΠΡΟΣ – ΣΤΟ ΜΠΟΣΑΡΟΥΤ. Παρίσι – 69 €, Θεσσαλονίκη – 75 €

Μετά τη συνομιλία μας με τον διευθυντή του ταξιδιωτικού γραφείου Taxidoefkeries, Δήμος Μυτίδη, προσπαθήσαμε να ακούσουμε … το άμεσο μέλλον των ταξιδιών – τις σκέψεις των συμπατριωτών μας.

Όπως μας είπε, “παρά το γεγονός ότι ο Φεβρουάριος είναι ένας νεκρός μήνας, υπάρχουν επιλογές” είναι στην πραγματικότητα πολύ καλές τιμές, καθώς απαριθμεί περισσότερα από 4.000 ταξιδιωτικά πακέτα για το 2021.

Σε χαμηλή τιμή, περάσαμε τρεις μέρες στο Παρίσι (αεροπορικώς, 2 διανυκτερεύσεις) για 69 ευρώ, αλλά και ένα αντίστοιχο τριήμερο πακέτο για την ελληνική πρωτεύουσα Θεσσαλονίκη – 75 ευρώ.

Όπως ανέφερε, υπάρχουν επιλογές, are προσφέρονται, αλλά τι … εμποδίζει τα όνειρα, want Θέλω να είναι, η αβεβαιότητα για το τι θα γεννηθεί.

Η συνεχής αλλαγή επιδημιολογικών δεδομένων, διαφορετικά πρωτόκολλα measures μέτρα προστασίας που διαφέρουν από τον στόχο, καθώς και η καθυστέρηση του σχεδίου εμβολιασμού εμποδίζουν τους ανθρώπους που περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή να κάνουν κράτηση, δείχνοντας σαφώς το κόστος. πολύ ψηλότερα.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν ευκαιρίες που … “σε αναγκάζουν” να διακινδυνεύσεις, καθώς μερικοί τολμηροί σπεύδουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά ή την ευκαιρία πολύ νωρίτερα, ελπίζοντας ότι η κατεύθυνση μπορεί να ληφθεί.

,Source