ΚΥΠΡΟΣ BASYAZI – Οικονομικοί οργανισμοί στο δρόμο τους προς την Άγκυρα

«Στο σημείο που έχουμε φτάσει, πρέπει πρώτα να επικεντρωθούμε στον εμβολιασμό. Αλλά μετά από αυτό, η ζωή συνεχίζεται. Πρέπει να κάνουμε τα σχέδια οικονομικής μας ανάπτυξης. Ως χώρα, πρέπει να σχεδιάσουμε και να προγραμματίσουμε για να αποκτήσουμε την οικονομική μου ελευθερία. Οι σχέσεις μας με την Τουρκία που το κάνουμε αυτό και έχουμε ένα πιο αξιοπρεπές επίπεδο. Ας μην είμαστε σε θέση να ζητάμε συνεχώς χρήματα, επαιτεία. Δεν πρέπει να είναι στην ψυχολογία του να δίνουν χρήματα σε κάποιον που ικετεύει συνεχώς. Όταν κερδίζουμε τη δική μας οικονομική ελευθερία, αυτές οι αξίες γίνονται πιο σημαντικές. “

Ποιος δεν θα υπογράψει βάσει αυτής της παραγράφου;

Ο ιδιοκτήτης των λέξεων Πλατφόρμα οικονομικών οργανισμών (EÖP), εκπρόσωπος Cafer Gürcafer.

Ο επιχειρηματικός κόσμος είναι κάτω από την πέτρα.

Στον οικονομικό σεισμό, σοβαρό.

Ωστόσο, εάν τα μέτρα δεν ληφθούν χωρίς καθυστέρηση, κανείς δεν αμφιβάλλει ότι θα αντιμετωπιστούν πολύ χειρότερες συνέπειες.

Το EÖP είναι ένα πλήρες προσωπικό επιβατών της Άγκυρας.

Η αντιπροσωπεία του EÖP θα έχει τεχνική συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο Fuat Oktay. Στο πλαίσιο των επαφών στην Τουρκική Ένωση Επιμελητηρίων και Ανταλλαγών Εμπορευμάτων της Τουρκίας (TOBB) και της Τουρκικής Ένωσης Εργολάβων θα συναντηθούν επίσης με … Το πιο σημαντικό, η Δημοκρατία της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει προγραμματιστεί να επισκεφθεί την καλοσύνη.

Αυτή η επίσκεψη είναι ζωτικής σημασίας για την περίοδο που περνά.

Γιατί αυτό?

Επειδή η διαδικασία που περνάει χρειάζεται μια ισχυρή πινελιά, με μια άλλη έννοια, ισχυρή υποστήριξη.

Ήταν σαφές, κατανοητό σαφώς ότι όσοι κατέχουν πολιτική εξουσία στην ΤΔΒΚ δεν είχαν την ικανότητα να λύσουν τα προβλήματα της οικονομίας.

Ενώ η ατομική ή ολιστική ικανότητα είναι αμφισβητήσιμη, είναι επίσης πολύ προβληματικό να δημιουργείς οικονομικούς πόρους και να τους διοχετεύουμε σε διορθωτικά μέτρα.

Η μόνη δύναμη της ΤΔΒΚ στην επίλυση όλων των προβλημάτων είναι η μόνη πηγή της πατρίδας της Τουρκίας.

Η κυβέρνηση της ΤΔΒΚ ντρέπεται να κάνει αιτήματα για την κάλυψη των «βλαβών» τους όταν πηγαίνουν στην Άγκυρα ή όταν έρχονται εδώ ηγετικές προσωπικότητες της Άγκυρας.

Όποιος προσπαθεί να πει διαφορετικά, δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος.

Ο επιχειρηματικός κόσμος και οι οικονομικοί οργανισμοί είδαν τη σοβαρότητα της εικόνας.

Προσπάθησαν να εξηγήσουν τον κίνδυνο εδώ;

Δούλεψαν. Ωστόσο, καθώς είδαν ότι δεν μπορούσαν να πάρουν αποτελέσματα, αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν την Άγκυρα χωρίς μεσάζοντα.

Τα πήγαν καλά.

Η Άγκυρα θέλει το καλό των Τουρκοκυπρίων.

Η Άγκυρα γνωρίζει ότι μια ΤΔΒΚ με ισχυρή οικονομία και πολιτική δομή θα είναι ισχυρή στις διαπραγματεύσεις της Κύπρου που θα ξεκινήσουν σύντομα.

Η Άγκυρα έχει δει ότι χάνεται η βαθιά ριζωμένη βοήθεια που δεν συμβάλλει σε κανένα οικονομικό μυαλό.

Μαζί με την Άγκυρα, οι οικονομικοί οργανισμοί της ΤΔΒΚ το είδαν επίσης. Επομένως, η πιθανότητα αποτελεσματικών αποτελεσμάτων από τις συναντήσεις της Άγκυρας είναι πολύ υψηλή.

Η ακόλουθη ενότητα στις δηλώσεις του Gürcafer είναι σαν μια κίτρινη κάρτα προς την κυβέρνηση της Saner:

«Το κράτος πρέπει να δει τον κίνδυνο και να λάβει μέτρα πριν συμβεί. Εάν το κράτος χρειάζεται χρήματα, θα χρεωθεί και δεν θα σκεφτεί να τα συλλέξει από ανθρώπους. Η μόνη συμβουλή του προς τον ιδιωτικό τομέα πρέπει να είναι «φροντίστε τους εργαζομένους σας». Ως κράτος, δεν πρέπει να δείχνουμε άσχημες προσεγγίσεις όπως ένα κατάστημα ρούχων που προσπαθεί να εμπορεύεται τα προϊόντα του. Αυτή η διάβρωση της αξιοπρέπειας. Φέρνει πολιτική ανυπακοή, και η πολιτική ανυπακοή είναι ένα πολύ επικίνδυνο γεγονός. “

Εάν ο επιχειρηματικός κόσμος επιστρέψει από την Άγκυρα με αποτελέσματα, το φως θα ανάψει όχι στο τέλος της σήραγγας, αλλά σε ολόκληρη τη σήραγγα. Σε διαφορετική περίπτωση…

Δεν θέλαμε να συνεχίσουμε το “αλλιώς” για σήμερα …

.Source