Κωνσταντίνα Κομάτα. Οι έγκυες γυναίκες παρουσιάζουν για πρώτη φορά … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Το μεγαλύτερο δώρο το 2021 θα δοθεί στην Κωνσταντίνα Κομάτα և Γιώργο ή Σαμαρά, καθώς το ζευγάρι περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Η ηθοποιός ευχήθηκε “Ευτυχισμένο το Νέο Έτος” στο προφίλ της στο Instagram, δείχνοντας την πρησμένη κοιλιά της για πρώτη φορά και ο ποδοσφαιριστής την υπερασπίστηκε απαλά.

“ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ! Γεμάτο υγεία, αγάπη, φως και θαύματα. Το 2021 θέλω να φέρω σε όλους τα πιο απαραίτητα δώρα. Θα μας φέρει το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής μας.” Το θαύμα μου, ανυπομονούμε να δούμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια σας !!! ” , περιέγραψε στο Instagram.

Δείτε τη φωτογραφία του διαγωνισμού:

Περισσότερο ερωτευμένος από ποτέ!

Κωνσταντίνα Κομάτα Sam Ο Σαμαράς του Γιώργου είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Στις αρχές του 2020, ο Γιώργος Όρα Σαμαράς πρότεινε στην αγαπημένη του Κωνσταντίνα Κομάτα իհարկե, φυσικά, είπε ένα μεγάλο «ναι».

Στην πραγματικότητα, η πρόταση γάμου πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, λίγα λεπτά αργότερα η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου βλέπουμε ένα ζευγάρι ερωτευμένο μπροστά στον Πύργο του Άιφελ, να ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί. Μια σκηνή που θυμίζει σενάριο ταινίας του Χόλιγουντ!

Δες εδώ:

Η Κωνσταντίνα Κομάτα είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να γίνει ο γάμος της το καλοκαίρι, reports, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έπρεπε να την αναβάλει μέχρι το 2021 λόγω του κοροναϊού.

Source