Κόστος εισόδου Κύπρου Village Canyon και ώρες επίσκεψης 2021! Πού είναι το Φαράγγι του χωριού της Κύπρου στην Άγκυρα και πώς να πάτε;

Κόστος εισόδου στην Κύπρο Village Canyon και ώρες επίσκεψης 2021! Πού βρίσκεται το Φαράγγι του Χωριού Κύπρου στην Άγκυρα και πώς να το αποκτήσετε; …. Το Φαράγγι Kıbrıs Köyü Canyon είναι ένας συχνός προορισμός για τους κατοίκους της Άγκυρας που θέλουν να ξεφύγουν από τον καπνό της πόλης. Το Canyon Village Village, επίσης γνωστό ως κρυμμένος παράδεισος της Άγκυρας, είναι μια σημαντική φυσική ομορφιά που επισκέπτονται χιλιάδες τοπικοί και ξένοι τουρίστες κάθε χρόνο. Ο κρυμμένος παράδεισος που χρονολογείται από την αρχαία ρωμαϊκή περίοδο βρίσκεται σε ένα εύκολα προσβάσιμο σημείο με την κοντινή του τοποθεσία στο κέντρο της Άγκυρας.

Πού είναι το Φαράγγι του Χωριού Κύπρου;

Το Canyon Village Village βρίσκεται στην επαρχία της Άγκυρας. Όταν πηγαίνετε στο φαράγγι που βρίσκεται εντός των συνόρων της συνοικίας Mamak, είναι απαραίτητο να ταξιδέψετε προς την καριέρα Kırıkkale – Samsun. Όταν πηγαίνετε στο φαράγγι όπου διοργανώνονται υπηρεσίες δημόσιας συγκοινωνίας με λεωφορεία της Άγκυρας EGO, μπορεί επίσης να προτιμηθεί η διαδρομή που σας συνδέει με τον δρόμο Samsun από τον δρόμο Konya.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Canyon Village Village;

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Cyprus Village Canyon είναι ότι μπορεί να περιέχει περισσότερες από μία φυσικές ομορφιές σε ένα σημείο. Υπάρχουν περισσότεροι από 600 τύποι φυτών στην περιοχή, όπου υπάρχουν περίπου 70 ενδημικοί τύποι φυτών. Υπάρχουν καμάρες από την Αρχαία Ρώμη στην περιοχή, που είναι αρχαιολογικός χώρος. Το φαράγγι, το οποίο είναι κατάλληλο για πεζοπορία και κάμπινγκ, έχει μήκος περίπου 8 χλμ.

2021 Κόστος εισόδου στην Κύπρο Village Canyon Πόσο;

Δεν υπάρχει χρέωση στην είσοδο του Cyprus Village Canyon. Η χρήση του χώρου στάθμευσης και του κάμπινγκ είναι δωρεάν.

Ποιες είναι οι ώρες επίσκεψης του 2021 Cyprus Village Canyon, σε ποια ώρα ανοίγει και κλείνει;

Δεν υπάρχει περιορισμός στις ώρες επίσκεψης στο Cyprus Village Canyon. Μπορείτε να το επισκεφθείτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Source