Κύπρος: Η Έλενα Τσαγκρίνου κυκλοφορεί το “El Diablo”

Η Κύπρος ξεκινά από την τετραήμερη σειρά καθημερινών κυκλοφοριών τραγουδιών για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021! Η Κύπρος εκπρόσωπος Έλενα Τσαγκρίνου μόλις κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το τραγούδι Eurovision του 2021 «El Diablo». Το βίντεο έκανε πρεμιέρα σήμερα στις 16:30 CET στην εκπομπή «Happy Hour». Από τώρα και στο εξής το βίντεο θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στον ιστότοπο της Panik Records. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στο Youtube και στις πλατφόρμες ροής αργότερα αυτήν την εβδομάδα.

Το τραγούδι έχει γραφτεί από τους Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και OXA. Το μουσικό βίντεο σκηνοθετείται από τον Γιώργο Μπενιουδάκη, η Έλληνα σχεδιαστή μόδας Celia Kritharioti ήταν υπεύθυνη για το στυλ του βίντεο, ενώ η αμερικανίδα χορογράφος Chali Jennings ήταν πίσω από τη χορογραφία χορού του τραγουδιού για το μουσικό βίντεο.

Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 18 Μαΐου, με την Έλενα Τσαγκρίνου να επιλέγεται εσωτερικά για να εκπροσωπήσει τη χώρα το 2021

Τι κάνεις #ΕΣΥ σκέφτεστε το “El Diablo”; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας παρακάτω, στο φόρουμ μας ΕΔΩ ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Source