Κύπρος Κροίσος, ο οποίος βάπτισε τις δύο κόρες του στη Λάρνακα. [βίντεο]

Μεταξύ των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο

Λόγος Κόστα Παναγιώτου, που κατάγεται από το νησί μας և ασχολείται με το Λονδίνο.

Ο Κύπριος Κροίσος βρέθηκε την προηγούμενη μέρα στην Κύπρο, ιδιαίτερα στη Λάρνακα, όπου το βάπτισμα των δύο θυγατέρων του πραγματοποιήθηκε στη μέση του αποκλεισμού, στον κήπο του Λαζάρου στον Κήπο της Δρομολαξίας.

Μιλώντας στην κάμερα της Alpha, είπε:Ήρθαμε στην Κύπρο για να ζήσουμε μια πιο φροντίδα, πηγαίνει πολύ καλά“Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για εμάς γιατί βαπτίσαμε τις κόρες μας. Το να τις ενώσουμε με τον Θεό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που κάναμε ποτέ στη ζωή μας.”

Τότε, η γυναίκα του κ. Παναγιώτου, Γεωργία Οργίνα Παναγιώτου Αυτός είπε. “Είναι μια ξεχωριστή μέρα για εμάς, είναι υπέροχο. Το είχαμε προγραμματίσει εδώ και πολύ καιρό, αλλά λόγω του κώδικα δεν μπορούσαμε να φέρουμε την οικογένεια εδώ. “Έχουμε πάει στην Κύπρο για μερικά χρόνια. Είναι ένα διασκεδαστικό οικογενειακό μέρος, οπότε δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε ένα καλύτερο μέρος για να ξεκινήσουμε την οικογενειακή μας ζωή από ό, τι εδώ.” Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο παρακάτω με φωτογραφίες από το βάπτισμα δημοσιεύθηκε από το alphanewslive:

Source