Κύπρος. Ο Αναστασιάδης έλαβε εμβόλιο κοραναϊού – Βίντεο

“Το εμβόλιο κορανοϊού είναι ένα δώρο ζωής”, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε: εμβόλιο για τον κορωνοϊό από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας το πρωί της Δευτέρας, Νίκος Αναστασιάδης,

Ο Πρόεδρος της Κύπρου, ο οποίος ανέπτυξε το εμβόλιο στο Κέντρο Υγείας του Λάτσιο στη Λευκωσία, το περιέγραψε ως «δώρο ζωής».

Ο κ. Αναστασιάδης ευχαρίστησε τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, όλους εκείνους που στάθηκαν στην πρώτη γραμμή για να μας υπομείνει, όλους τους ανθρώπους για τις θυσίες τους, φυσικά, περιγράφοντας τον εμβολιασμό, το σημείο από το οποίο ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση, η οποία τελικά θα οδηγήσει στο λεγόμενο αόρατο Νικήστε τον εχθρό.

Σημειώνοντας ότι υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος πριν από την τελική νίκη, κάλεσε τους πολίτες να συνεχίσουν να ακολουθούν τα μέτρα που, όπως περιέγραψε, “η κυβέρνηση παίρνει με μεγάλο πόνο.”

“Είναι το εμβόλιο που θα μας προστατεύσει, είναι το εμβόλιο που θα ενισχύσει όχι μόνο την ελπίδα αλλά και το δικαίωμα στη ζωή. Ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι σε όλους τις τελευταίες ημέρες, τους τελευταίους μήνες που δοκιμάσαμε. “Το 2021 πρέπει να είναι μια νέα, τέλος, επανάληψη της ζωής ή ένας νέος δρόμος προς μια νέα ζωή, καθώς την έχουμε ζήσει για τόσα χρόνια”, είπε. Αναστασιάδης.

Ερωτηθείς εάν τα εμβόλια είχαν σταλεί στην τουρκοκυπριακή κοινότητα, ο Κύπριος Πρόεδρος είπε: “Σύμφωνα με τη συμφωνία, έχουμε διατάξει να καλύψουμε ολόκληρο τον πληθυσμό της Κυπριακής Δημοκρατίας, είτε Ελληνοκύπριους είτε Κύπριους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Τεχνική Επιτροπή Υγείας βρίσκεται στο στάδιο της διαβούλευσης. Συνέχισε λέγοντας ότι ήταν θέμα της απαραίτητης υποδομής που υπάρχει στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, ώστε οι Τουρκοκύπριοι να μπορούν να εφοδιάζονται με τα κατάλληλα εμβόλια.

Source