Κύπρος. Ο Νίκος Αναστασιάδης εμβολιάστηκε

Ο Πρόεδρος της Κύπρου περιέγραψε το εμβόλιο ως δώρο ζωής, Νίκος ΑναστασιάδηςΈφυγε από το Κέντρο Υγείας όπου εμβολιάστηκε.

“Θέλω να ανακοινώσω” Αναφορές«Πόσο χαρούμενος είμαι, γιατί η ελπίδα γεννιέται στις συνθήκες μιας επιδημίας, όπου χάνονται ζωές, οι άνθρωποι υποφέρουν»

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τους επιστήμονες, τους γιατρούς, καθώς και τις νοσοκόμες στις πρώτες γραμμές που ανακάλυψαν το εμβόλιο.

“Ξεκίνησε” Ο κ. Αναστασιάδης τόνισε, “Η αντίστροφη μέτρηση για την ήττα του λεγόμενου αόρατου εχθρού, αλλά υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος, οι πολίτες πρέπει να παραμείνουν πιστοί στα μέτρα.”

Κάλεσε τους ενδιαφερόμενους για το εμβόλιο και είπε ότι δεν υπήρχε ασθένεια που δεν μπορούσε να θεραπευτεί με φάρμακα.

Είναι δικαίωμα όλων, όπως είπε, να αρνηθεί το εμβόλιο, αλλά “Είναι το εμβόλιο που θα μας προστατεύσει.”

Ήθελε ακόμη και τους τελευταίους μήνες να εμβολιαστούν, έτσι ώστε το 2021 να είναι η αρχή μιας νέας φυσιολογικής ζωής.

Όσον αφορά τους Τουρκοκύπριους, είπε ότι η αρμόδια τεχνική επιτροπή πραγματοποιεί διαβουλεύσεις για την απόκτηση των παραχωρημένων τμημάτων τους.

Τα εμβόλια ελήφθησαν χθες από τον Υπουργό Υγείας της Κύπρου. Κωνσταντίνος Ιωάννου ակատար Ευρωπαίος Επίτροπος για την Υγεία Στέλλα Κυριακίδου, ο οποίος μίλησε μέρα με τη μέρα για τις προσπάθειες για να σταματήσει η επιδημία, σημειώνοντας τις θεμελιώδεις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η αλληλεγγύη και η συνεργασία, που ισχύουν για όλους σχεδόν τους πολίτες της Ένωσης.

Η αδειοδότηση εμβολίων, η κυκλοφορία εμβολίων, μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον, να επανεξετάσουμε το τέλος αυτής της παγκόσμιας περιπέτειας, η οποία σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με την πρόσφατη ιστορία, έγραψε χθες ο υπουργός Υγείας στην ανάρτησή του στο twitter. Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Νέα σήμερα

Ο κακός καιρός υποχωρεί από τα δυτικά – Πώς θα είναι ο καιρός την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς;

Τομ Κρουζ. Χτίζει ένα “φρούριο” στούντιο ενάντια στον κοροναϊό στην πρώην στρατιωτική βάση.

Ατού. Τα ψεύτικα νέα των περιοδικών μόδας αφού βυθίστηκαν … η καλύτερη Πρώτη Κυρία

Δείτε όλες τις τελευταίες ελληνικές ειδήσεις և World κατά τη στιγμή της απόδοσής τους στο Protothema.gr

,Source