Κύπρος. Τα σύνορα είναι ανοιχτά σε εμβολιασμένους Βρετανούς τουρίστες – Νέα – Νέα

Βρετανοί τουρίστες εμβολιάστηκαν κορωνοϊός θα μπορέσει να επισκεφθεί Κύπρος χωρίς περιορισμούς από την 1η Μαΐου, όπως δήλωσε ο Υφυπουργός Τουρισμού Κύπρου Σάββας Πέρδιος, διευκολύνοντας έτσι τη μετακίνηση τουριστών από τη μεγαλύτερη τουριστική αγορά στην Κύπρο.

“Έχουμε ενημερώσει τη βρετανική κυβέρνηση ότι από την 1η Μαΐου θα βοηθήσουμε τους Κύπριους που έχουν εμβολιαστεί με εμβόλια εγκεκριμένα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων να εισέλθουν στην Κύπρο, ώστε να μπορούν να εισέλθουν στην Κύπρο χωρίς αρνητικό τεστ και χωρίς καραντίνα”, είπε. Ο Πέρδιος μιλάει στον ΚΥΠΕ.

Το νέο coronavirus έχει το αγαπημένο του. ομάδα αίματος

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η εξέλιξη ακολουθεί τη σχετική διευθέτηση, η οποία πραγματοποιήθηκε με το Ισραήλ στις 14 Φεβρουαρίου.

Τι γράφει ο βρετανικός Τύπος;

Η ανακοίνωση χαρακτηρίστηκε από τον βρετανικό τύπο ως «τεράστια ώθηση» για τους βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες και οργανισμούς.

Όλα τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στις δηλώσεις του Υφυπουργού στο ΚΥΠΕ, σημειώνοντας ότι «τα σύνορα της Κύπρου θα ανοίξουν» για εκείνους τους Βρετανούς που είχαν και τις δύο δόσεις του εμβολίου, γεγονός που θα εξαλείψει την ανάγκη καραντίνας για διαγνωστικές εξετάσεις.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πιθανή ημερομηνία για διακοπές στο εξωτερικό είναι η 17η Μαΐου, βάσει του χάρτη εξόδου που παρέχεται από τον Μπόρις Τζον Ονσον.

Πηγή: KYPE

Ο σεισμός στην Ελασσόνα βυθίστηκε κατά 40 εκ
Ακολουθηστε! σε: Ειδήσεις Google: : Θα είστε οι πρώτοι που θα γνωρίζετε όλες τις ειδήσεις
Περιήγηση στην Ελλάδα և Όλα τα τελευταία νέα του κόσμου από:

Source