Κύπρος 2020 … Έστειλαν 20χρονες άστεγους … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο μεγάλος αριθμός κρατουμένων στις κεντρικές φυλακές φαινόταν να είναι μικρός, περιμένοντας μήνες για να ακουστούν οι ποινές τους λόγω μιας από τις χρονοβόρες διαδικασίες, και από την άλλη πλευρά, λόγω της «παγωμένης» επιδημίας, τα δικαστήρια συνεχίζουν να συγκεντρώνονται όλο και περισσότερο, αφήνοντας εναλλακτικούς τρόπους για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα δικαστήρια. :

Λίγες μέρες μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να απελευθερώσει 83 κιλά ναρκωτικών 22 μήνες αργότερα, αποφάσισε ότι το Ποινικό Δικαστήριο δεν είχε εξετάσει σωστά την κατάθεση, η οποία, όπως σημειώνεται, δεν τους συνέδεσε με τα εγκλήματα που θα μπορούσαν να έχουν διαπράξει. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου αποφάσισε να κρατήσει έναν 20χρονο άνδρα για 0,2 γραμμάρια κάνναβης, προκειμένου να διασφαλίσει την παρουσία τους στη δίκη με άλλο τρόπο (τέθηκαν υπό βραχιόλι κατ ‘οίκον περιορισμού).

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος άνδρας, ο οποίος δήλωσε στις αρχές ότι ήταν άστεγος, συνελήφθη στις 2 Ιανουαρίου 2020, αφού βρέθηκε με 0,2 γραμμάρια κάνναβης, ενώ στη συνέχεια στάλθηκε σε δίκη. Αυτός և, στο κατηγορητήριο προστέθηκε “μία ακόμη κατηγορία σχετικά με το 2018. Με το αδίκημα, το οποίο σχετίζεται επίσης με έναν αριθμό ναρκωτικών – 3 0,03 γραμμάρια κάνναβης.

Δηλώνεται ότι πρόκειται για έναν περιστασιακό χρήστη που χρειάζεται βοήθεια և υποστήριξη για να γίνει ανεξάρτητος από το κράτος, αλλά ίσως από ένα άλλο κράτος που στην πράξη δείχνει την υποστήριξή του (δηλ. Κάνοντας δηλώσεις «θα, θα, θα» στα LM, στους ανθρώπους πριν είναι πολύ αργά

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Ο 20χρονος Εσκομπάρ (ένας από τους μεγαλύτερους άρχοντες ναρκωτικών στον κόσμο) μεταφέρθηκε στη φυλακή για να τιμωρηθεί για το έγκλημά του. Υπάρχουν πολλοί άλλοι μαζί του που εμπλέκονται σε άλλες περιπτώσεις, αλλά σε αυτές τις “τόσες πολλές” δεν υπάρχουν ακόμη εκατομμύρια κλέφτες από το κράτος … Και οι έρευνες συνεχίζονται

Source