Κύριε Μικοτάκη, ακόμα κι αν δεν το αποδεχτείτε, η ΤΔΒΚ είναι ανεξάρτητο κράτος.

Ο Πρόεδρος του Κόμματος IYI Meral Akşener, στην ομιλία του κόμματός του στη συνάντηση της ομάδας TBMM, Πρωθυπουργός της Ελλάδας KiryakosMiçotakisΚατά την επίσκεψή του στη Νότια Κύπρο, “Στρατηγικός μας στόχος είναι να τερματίσουμε την τουρκική κατοχή στο νησί.” μου θύμισε την υπόσχεσή του.

Λέγοντας ότι η παραγωγή του Miçotakis, η οποία είναι μοναδική για τους Έλληνες λαϊκιστές πολιτικούς, δεν είναι πραγματικά έκπληξη, είπε ο Akşener, “Πολλοί από αυτούς έχουν έρθει και φύγει. Το κύριο πράγμα είναι αυτό που θα λένε οι αξιωματούχοι μας.” είπε.

Ο Akşener, απευθυνόμενος στον Miçotakis, είπε, “Κύριε Πρωθυπουργέ, ακόμα κι αν δεν το αποδεχτείτε, η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου είναι ανεξάρτητο κράτος. Γνωρίστε τη θέση σας. Έχουμε δει τους στρατηγικούς σας στόχους, Megali Idea, Enosis” πολλές φορές πριν. έδωσε το μήνυμά του.

Ο Akşener υπενθύμισε ότι η σημαία ανυψώθηκε στο νησί με το σύνθημα “Αφήστε τον Ayşe να πάει σε διακοπές” το 1974 μετά τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν εναντίον των Κυπρίων, και στις 15 Νοεμβρίου 1983, ο πρώτος Πρόεδρος της ΤΔΒΚ, Rauf Denktaş, κήρυξε την ίδρυση ένα νέο τουρκικό κράτος στον κόσμο, αναφερόμενος στον Ι, είπε:

Φυσικά, συνέβη στους στρατηγικούς σας στόχους και στους χουνταιστές και τους πολιτικούς της περιόδου που ήταν οι σημαιοφόροι τους. Θυμηθείτε ότι αυτοί οι τύποι στρατηγικών στόχων συχνά δεν είναι πολύ καλοί για τη σταδιοδρομία των Ελλήνων πολιτικών. Η συμβουλή μου προς εσάς είναι να επικεντρωθείτε στα προβλήματα της χώρας σας, μην εμπλακείτε σε θέματα μεγαλύτερα από το μέγεθός σας. Κύπρος. “Δεν είναι τουρκική κατοχή, είναι τουρκική παρουσία. Να θυμάστε και αυτό. Αλλά αν επιμένετε να κάνετε το αντίθετο, είμαστε εδώ και πάλι. Περιμένουμε πάντα. “

“Η Τουρκία δεν είναι ανίσχυρη, το έθνος μας δεν είναι άλυτο”

“Όσοι δεν βλέπουν την πραγματικότητα του έθνους μέσα από τα τείχη των ανακτόρων, ακόμα κι αν έρθουν και ξαπλώσουν, είμαστε στο δρόμο, με τους πολίτες μας”. Χρησιμοποιώντας την έκφρασή του, ο Akşener εξήγησε ότι άκουγε το έθνος, άκουσε τα προβλήματα και προσέφερε θεραπείες.

Δηλώνοντας ότι η πληγή δεν επουλώθηκε απλώς λέγοντας “Το έθνος μας είναι σε μπελάδες”, ο Akşener συνέχισε λέγοντας:

“Για αυτόν τον λόγο, προσφέρουμε τη συνταγή για την επούλωση της πληγής. Αλλά είναι μάταια. Ο κ. Ερντογάν, αποσυνδεμένος από το έθνος του, άφησε τα προβλήματα του έθνους και έπεσε στο πρόβλημα της γυναίκας σας, φίλου, φίλου, επιμένει δεν δίνουμε προσοχή στο έθνος μας ή σε εμάς. Αυτό δεν θα πάει έτσι, κύριε Ερντογάν. Θα ακούσετε. Την Κυριακή, στο μανάβικο, θα δείτε στο εσωτερικό ανίκανος να κρατάει τον λογαριασμό μας. θα ακούσουμε την απελπισμένη μας για να ανακτήσουμε τη φασαρία. αυτό δεν είναι πολύ δύσκολο έργο. Διαχειριστείτε το πικρό γεγονός της Τουρκίας που θα καταλάβετε τώρα. Έτσι πραγματικά δουλεύετε. είτε κάνετε τη δουλειά σας είτε στις πρώτες δημοσκοπήσεις θα περπατήσετε Μακριά. “

Η Τουρκία αβοήθητη, τόνισε ότι ο άλλος Ασένερ του έθνους, “Είμαστε εκεί. Δεν μπορείτε να το καταλάβετε καθώς περνούσα στο δικαστήριο,” Δεν ξέρω τι έκανε το βραδινό γεύμα. Ακόμα κι αν δεν ακούτε, ακούω την κραυγή του αδερφού της επιχείρησής μου που μου βιάζει στη Sakarya. Ακόμα κι αν δεν με νοιάζει, εργάζομαι στο Hendek για να ανακουφίσω τον πόνο στην καρδιά του συνταξιούχου πατέρα, του οποίου τρία παιδιά είναι άνεργα. Τα γεγονότα είναι τώρα ξεκάθαρα. Δεν ταιριάζει στην τσάντα, κύριε Ερντογάν. Ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιήσετε, πλησιάζουμε στο τέλος του χρόνου που το έθνος μας έχει κρατήσει για εσάς. ” βρέθηκαν στις αξιολογήσεις.

“Ακόμα και τα φαρμακεία έχουν πίστωση τώρα”

Αναφερόμενος στην επίσκεψη εκατοντάδων εμπόρων τον περασμένο χρόνο, ο Akşener είπε, “Δεν έχω συναντήσει ούτε έναν έμπορο που δεν έχει χρέος. Δεν έχω συναντήσει ούτε έναν έμπορο που δεν έχει εργαστεί.” είπε.

Έμποροι; Δηλώνοντας ότι θα πληρώσει το ενοίκιο, την ηλεκτρική ενέργεια, το φυσικό αέριο, το φόρο, τα χρήματα του υπαλλήλου του, την πιστωτική του δόση, τότε θα έχει χρήματα στην τσέπη του και θα φροντίζει την οικογένειά του μαζί του, είπε ο Akşener, “Αυτό που επιμένετε δεν το κάνετε θέλουν να δουν, αυτή είναι η πραγματικότητα του έθνους μας. Οι σύμβουλοι των παλατιών που πιστεύουν ότι είστε ο άρχοντας του έθνους είναι το εργατικό δυναμικό. Παρόλο που εγκατέλειψαν και προσπαθούν να δημιουργήσουν μια νέα τεχνητή ατζέντα κάθε μέρα, αυτή είναι η πραγματική ατζέντα του έθνος. Η δουλειά του πωλητή παπουτσιών έχει μειωθεί στο ένα δέκατο. Ο όγκος των επιχειρήσεων ακόμη και των εστιατορίων που μπορούν να εξυπηρετήσουν σε πακέτο έχει μειωθεί στο ένα τρίτο. Ακόμη και τα φαρμακεία σε αυτήν τη χώρα έχουν πλέον πίστωση, κύριε Ερντογάν. χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Ο Akşener είπε ότι ένας φαρμακοποιός στην Άγκυρα Gölbaşı της είπε για μια κατάσταση που αντιμετώπισε τη νύχτα κατά την εργασία.

«Λέει,« Ένας πολίτης έρχεται να αγοράσει φόρμουλα για το μωρό του. Η πρώτη κάρτα δεν τραβάει, δεν τραβάει τη δεύτερη κάρτα, δεν υπάρχουν μετρητά ούτως ή άλλως. Λέμε ότι σταματήσατε να περνάτε, αλλά ξέρουμε ότι δεν θα ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.’ Σαν να μην ήταν αρκετό, βάζετε τα έξοδα εξέτασης στις πλάτες των φαρμακείων, τόσο ο φαρμακοποιός όσο και ο πολίτης κλαίνε αίμα. Πώς θα είναι ο κ. Ερντογάν; Έχει περάσει ένας μήνας, έχουν περάσει δύο μήνες, έχουν περάσει τρεις μήνες . Απαντήστε μου, πώς θα ζήσουν, κύριε Ερντογάν;

Δεν μιλάω για τους διάσημους εργολάβους που έρχεστε στη βοήθειά σας σε κάθε ευκαιρία, ανησυχείτε για τα προβλήματά σας και δεν αποτυγχάνετε ποτέ να πληρώσετε. Μιλώ για 2 εκατομμύρια εμπόρους, τη ραχοκοκαλιά αυτής της χώρας. Μιλώ για 2 εκατομμύρια επιχειρήσεις που πρόκειται να αποτύχουν. Μιλώ για οικογένειες στις οποίες θέλατε να ψηφίσετε την ώρα των εκλογών, αλλά τις αγνοείτε χωρίς δυσκολία στις δύσκολες στιγμές τους. Ξέρετε εκείνες τις οικογένειες που λέτε ότι είναι πάνω από όλα για εσάς ενώ τις πετάτε από το βάθρο και μιλώ για αυτές. “

Source