Κύριε Στέλιος Νικολάου, είδατε τι είπε ο αναπληρωτής πρόεδρος του CPC;

Λογικά, ο Αντιπρόεδρος του KOP Χάρης Λοϊζίδης δεν αποφεύγει την τιμωρία για τις δηλώσεις του σχετικά με τον διαιτητή APOEL-AEK Nicholas Neocleos և γενικά մրց διαιτητής և VAR.

Λογικά, ο πειθαρχικός εισαγγελέας Στέλιος Νικολάου, ο οποίος δεν χάνει τίποτα στο θέμα των συλλόγων, των προπονητών, των παικτών, των πρακτόρων του συλλόγου, θα δει τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της KOP και θα τον έστειλε στον αθλητικό δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη.

Λογικά, ο κ. Νικολάου θα κάνει τη δουλειά του σωστά. Ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξει ασυλία για τους υπαλλήλους του KOP.

Ωστόσο, θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε τη γνώμη του Προέδρου του ΚΟΠ George Orj Kumas σχετικά με τη δημόσια παρέμβαση του κυπριακού διαιτητή և VAR.

Λογικά, ο Αντιπρόεδρος του KOP Χάρης Λοϊζίδης δεν αποφεύγει την τιμωρία για τις δηλώσεις του σχετικά με τον διαιτητή APOEL-AEK Nicholas Neokleos և γενικά մրց διαιτητής և VAR.

Λογικά, ο πειθαρχικός εισαγγελέας Στέλιος Νικολάου, ο οποίος δεν χάνει τίποτα στο θέμα των συλλόγων, προπονητών, παικτών, πρακτόρων του συλλόγου, θα δει τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του KOP και θα τον έστειλε στον αθλητικό δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη.

Λογικά, ο κ. Νικολάου θα κάνει τη δουλειά του σωστά. Ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξει ασυλία για τους υπαλλήλους του CPC.

Ωστόσο, θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε τη γνώμη του Προέδρου του KOP George Orj Kumas σχετικά με τη δημόσια παρέμβαση του στενού του προσώπου στη διαιτησία της Κύπρου և VAR.

Source