Κύριοι ηττημένοι χαρακτήρες από την Απόλλωνα-Ανόρθωση

Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι που έπαιξε κάθε ομάδα από το μισό.

Η Ανόρθωση ήταν πολύ καλύτερη χθες από τον Απόλλωνα στο πρώτο ημίχρονο, ο Απόλλωνας ήταν πολύ καλύτερος από την Ανόρθωση στο δεύτερο ημίχρονο.

Η “Ανόρθωση” κατάφερε να σκοράρει δύο γκολ στα πρώτα 45 λεπτά, χωρίς να θέσει σε κίνδυνο καθόλου. Ο Apollon κατάφερε να επαναλάβει τρία γκολ στο παιχνίδι, απειλώντας τον Kaltsas μόνο στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου.

Μετά από αυτό, το παιχνίδι συνέχιζε για την ομάδα της Αμμοχώστου, ուր Ο Timur Ketspayan δεν μπορούσε να απαντήσει στη σκακιέρα τι του έριξε ο Άννας Πετράκης.

Ας δούμε λοιπόν τους νικητές και τους ηττημένους του χθεσινού ντέρμπι Λεμεσού.

Lost / Timur Ketspaya

Το πρώτο μισό Ανόρθωση ήταν η καλύτερη Ανόρθωση που είδαμε στο ντέρμπι φέτος. Ο Timur Ketspayan εξέπληξε τον Πετράκη με την ομάδα του. Ήταν η ομάδα που απειλούσε περισσότερο και ισχυρότερη, την ομάδα που σκόραρε τα δύο γκολ στα πρώτα 45 λεπτά. Με τέτοιο προβάδισμα, θα περίμενε κανείς ότι η γεωργιανή πλευρά θα ήταν πολύ καλύτερη στον έλεγχο του παιχνιδιού από ό, τι είδαμε στο replay. Το πρώτο γκολ του Apollo σημείωσε πολύ γρήγορα, և 2-3 λεπτά αργότερα οι παίκτες της Αμμοχώστου έμειναν για να υπερασπιστούν την επικράτειά τους χωρίς να κάνουν καμία ενέργεια στο γήπεδο, επιτρέποντας στον Apollo να πιέσει για λίγα λεπτά στην περιοχή του αντιπάλου. Η καταιγίδα ξεκίνησε μετά το σκορ 2-1, καθώς η συνοχή των γραμμών χάθηκε, players Οι παίκτες της Ανόρθωσης δεν μπορούσαν να ανταλλάξουν περισσότερα από δύο περάσματα. Ο αυτοματισμός στο πρώτο ημίχρονο χάθηκε, saw είδαμε ξανά τη στατική Ανόρθωση τις τελευταίες εβδομάδες, έως ότου ο Τιμόρ μπόρεσε να αλλάξει οτιδήποτε στη σύνθεση, έως ότου η ομάδα του επέστρεψε στο σκορ. Ναι, οι παίκτες της Ανόρθωσης έχουν μεγάλη ευθύνη για τα γκολ που παραχωρεί η ομάδα τους, αλλά ο Γεωργιανός προπονητής δεν άλλαξε τίποτα στην ομάδα του κατά το δεύτερο ημίχρονο.

Νικητής / Nicola Dignini:

Στο πρώτο ημίχρονο, απουσίαζε στη μέτρηση του Απόλλωνα. Στον αγώνα επιστροφής, μεταμορφώθηκε όπως η υπόλοιπη ομάδα, ήταν ο μεγάλος ήρωας της τεράστιας πτώσης. Σημείωσε ένα πολύ δύσκολο γκολ στην αρχή του παιχνιδιού, το οποίο ήταν ένα ερέθισμα λόγω της αναταραχής, ηρέμησε στην περιοχή του πέναλτι για να ωθήσει την ομάδα του προς τα εμπρός. Δεν είναι επιτιθέμενος «δολοφόνος», αλλά είναι ένας παίκτης που θα σκοράρει ισχυρά γκολ, όπως έκανε χθες στο ντέρμπι στη Λεμεσό.

Χαμένος / Γκόρντον Σίλντενφελντ

Για ένα άλλο παιχνίδι, ο Κροάτης έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό. Δεν έκανε σοβαρό λάθος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στον αγώνα επιστροφής έχασε τον προσωπικό του αντίπαλο αρκετές φορές, αξίζει τον κόπο για την Αμμόχωστο. Όπως δείχνουν τα πάντα, δεν θα συνεχίσει στην Ανόρθωση, και μετά το παιχνίδι, ο Timur Ketspayan τον «φωτογραφίζει» στις δηλώσεις του. Τα χρόνια εμφανίστηκαν “εμφανίστηκαν” στην Κροατία, η οποία δεν μπορεί πλέον να παίξει σε υψηλό επίπεδο ως βασικός παίκτης.

Κέρδισε / Δημήτρης Δημητρίου

Εάν στο 47ο λεπτό του αγώνα ο Kaltsas έκανε το σκορ 3: 0, κατά πάσα πιθανότητα η “Ανόρθωση” θα είχε κερδίσει το Ts iro. Αλλά δεν το έκανε, επειδή ο Δημητρίου παρενέβη στο παιχνίδι εναντίον της παλιάς του ομάδας, και λίγα λεπτά αργότερα το σκορ μειώθηκε. Ο Δημητρίου είναι ένας από τους κύριους χαρακτήρες του ντέρμπι για να δώσει μια ειδική αντεπίθεση, καθώς ήταν το πιο αποφασιστικό στάδιο του χθεσινού αγώνα.

κύριος ήρωας Βοηθός βίντεο διαιτητή

Ήταν το πρώτο πολύ ισχυρό παιχνίδι από την ημέρα που υποδεχτήκαμε το VAR, το οποίο ήταν η ώθηση για τη χρήση του. Μόνο στο πρώτο λεπτό του αγώνα, ο Lucas Sotiriu έδωσε ένα πέναλτι στην Ανόρθωση για το χέρι που πήρε μετά τη χρήση του VAR, και το τρίτο γκολ της ομάδας της Λεμεσού σημειώθηκε από το σημείο πέναλτι, το οποίο απονεμήθηκε μετά τη χρήση του συστήματος. Ωστόσο, η Ανόρθωση παραπονέθηκε για το πρόστιμο, λέγοντας ότι το VAR χρησιμοποιήθηκε κατάχρηση και ότι δεν υπήρχε παραβίαση.

Source