Κ. Οικονομήδης. Οι παλιές μας συνήθειες … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

InBusinessNews: 17/04/2021 06:50:

InBusinessNews: 17/04/2021 06:50:

Οι στρατηγικοί στόχοι είναι συνήθως μεσοπρόθεσμοι έως μακροπρόθεσμοι, αν και μπορεί να υπάρχουν μερικοί βραχυπρόθεσμοι στόχοι, λέει ο Κωνσταντίνος Οικονομήδης, Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθύνων Σύμβουλος της Royal Pine & Associated.

Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό GOLD, εξηγεί ότι η επιδημία έχει αλλάξει σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο κάθε εταιρεία επιτυγχάνει τους στόχους της. Ταυτόχρονα, όταν ρωτήθηκε για τα επόμενα σχέδια της εταιρείας, είπε ότι το πενταετές στρατηγικό σχέδιο προσαρμόστηκε λαμβάνοντας υπόψη την επιδημία, κυρίως όσον αφορά την εφαρμογή του.

Όσον αφορά τον ψηφιακό κόσμο στον κόσμο μετά την επιδημία, ο κ. Οικονομήδης εκτιμά ότι ορισμένα πράγματα θα συνεχίσουν να γίνονται ψηφιακά, αλλά καθώς τελειώνει η επιδημία, οι παλιές μας συνήθειες θα επιστρέψουν.

Πείτε μας για τις κύριες υπηρεσίες που προσφέρετε …

Η Royal Pine & Associates είναι μια εταιρεία συμβούλων με επιλεγμένο πελατολόγιο που προσφέρει οικονομικές, νομικές, επιχειρηματικές και εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες. Συμμετέχουμε στον επενδυτικό τομέα μέσω των υπηρεσιών διαχείρισης κεφαλαίων ra εσωτερικής συλλογής κεφαλαίων (υπηρεσίες αμοιβαίων κεφαλαίων), οι οποίες μας επιτρέπουν να ενεργούμε ως πολυ-γονικό γραφείο. Επιπλέον, ενισχύουμε το πεδίο των υπηρεσιών μας παρέχοντας τόσο συναλλαγή όσο και διεθνή επέκταση, φορολογική εταιρική συμμόρφωση, εποπτευόμενους οργανισμούς και ασφαλιστικές υπηρεσίες.

Ποιες ήταν οι προτεραιότητές σας όταν εργάζεστε από το σπίτι – η επιδημία στις αγορές λόγω της επιδημίας;

Η κύρια προτεραιότητά μας ήταν τόσο η σωματική όσο και η ψυχική υγεία της ομάδας μας. Πέρα από την επιδημία, η εξάντληση ή η εξάντληση ήταν μια δύσκολη πρόκληση και παραμένει. Η άνευ προηγουμένου απώλεια φυσιογνωσίας που έχουμε βιώσει τους τελευταίους 12 μήνες συνεχίζει να επηρεάζει την ψυχική μας υγεία, η ισορροπία μεταξύ և ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης πελατών motivation κινήτρων εργαζομένων ավելի είναι ισχυρότερη από ποτέ և.

Η νέα βραχυπρόθεσμη αβεβαιότητα στην αγορά παραμένει η μεγαλύτερη πρόκληση μας. Έπρεπε να εφαρμόσουμε μια νέα, διαφορετική πολιτική, προκειμένου να είμαστε προετοιμασμένοι να ανταποκριθούμε κατάλληλα στη νέα σειρά πραγμάτων (στην μετα-Covid εποχή).

Πιστεύετε ότι το COVID-19 έχει ξεπεράσει τους στρατηγικούς στόχους για τη βιομηχανία των πελατών σας;

Ειδικά όχι. Οι στρατηγικοί στόχοι είναι συνήθως μεσοπρόθεσμοι έως μακροπρόθεσμοι, αν και μπορούν επίσης να είναι βραχυπρόθεσμοι στόχοι. Η επιδημία άλλαξε σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο κάθε εταιρεία επιτυγχάνει τους στόχους της. Για παράδειγμα, ο ψηφιακός κόσμος στον οποίο ζούμε κατά το παρελθόν έτος, αναθεώρησε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, ικανά և αποκλειστική διατήρηση ανθρώπινου δυναμικού և περισσότερα

Από την άλλη πλευρά, για ορισμένους από τους πελάτες μας, όπως οι εταιρείες τεχνολογίας, είχαν εντυπωσιακά έσοδα μετά την επιδημία.

Επιπλέον, δεν θα έλεγα ότι ο Covid είχε στρατηγικό αντίκτυπο στη βιομηχανία μας στην Κύπρο. Αντιθέτως, άλλα ψηφίσματα που δεν αποτελούν αντικείμενο αυτής της συζήτησης είχαν σοβαρό αντίκτυπο στη βιομηχανία · πράγματι, απαιτείται στρατηγική δράση για την ανάκαμψη τόσο κάθετα όσο και οριζόντια ως χώρα.

Πολλές εταιρείες έχουν επιταχύνει τις προσπάθειές τους να βρουν ψηφιακές λύσεις για να επιβιώσουν. Ποιες ψηφιακές λύσεις απαιτούνταν περισσότερο στον τομέα της εμπιστοσύνης και των εταιρικών υπηρεσιών; Περιμένετε ότι η ψηφιοποίηση θα συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό στον μετα-επιδημικό κόσμο;

Είναι προφανές ότι η αδιάλειπτη εξυπηρέτηση των πελατών μας εμφανίστηκε στην πρώτη σελίδα της ημερήσιας διάταξης. Ήμασταν τόσο τυχεροί που κάναμε πρόωρες επενδύσεις στην ψηφιακή μας υποδομή, η οποία μας επέτρεψε να βγούμε από το γραφείο και να εργαστούμε πλήρως μέσω των φορητών υπολογιστών μας την επόμενη μέρα. Ως εταιρεία, ένα από τα ιδανικά μας είναι να παραμένουμε οικολογικά καθαροί. Եւ Η διατήρηση γραφείου χωρίς χαρτί αποτελεί προτεραιότητα μας εδώ και πολλά χρόνια. Ακόμα και για χρόνια, οι υπογραφές μας έχουν συλλεχθεί ψηφιακά.

Αναμφίβολα, η ψηφιακή επικοινωνία είναι ο κανόνας αυτή τη στιγμή. Αλλά δεν νομίζω ότι θα παραμείνει, τουλάχιστον όπως είναι σήμερα. Κατά τη γνώμη μου, οι άνθρωποι τείνουν να ξεχνούν γρήγορα, և οι προσωπικές συναντήσεις δεν μπορούν να θεωρηθούν ξεπερασμένες, είναι μέρος της κοινωνικής μας ανθρώπινης φύσης. Πιστεύω ότι ορισμένα πράγματα θα συνεχίσουν να γίνονται ψηφιακά, αλλά με το τέλος της επιδημίας, οι παλιές μας συνήθειες θα επιστρέψουν. Για να το θέσω αόριστα, περιμένω να παραμείνει το 50% αυτού που ζούμε σήμερα.

Ποια είναι τα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα σχέδια της εταιρείας; Επηρεάστηκαν από την εισαγωγή προσιτών εμβολίων;

Επιστρέψτε στο επιχειρηματικό δίκτυο, γνωρίστε πελάτες և πιθανούς πελάτες և Γενικά, η επανένωση με τον κόσμο είναι ο κύριος στόχος μας το συντομότερο δυνατό χωρίς κίνηση χωρίς κίνδυνο. Το πενταετές στρατηγικό μας σχέδιο έχει ενημερωθεί για να ληφθεί υπόψη η επιδημία, ιδίως όσον αφορά την εφαρμογή της. Η διαδικασία εμβολιασμού είναι εξαιρετικά σημαντική όχι μόνο για το Royal Pine αλλά για ολόκληρο τον κόσμο, επομένως παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις, προσαρμόζοντας ανάλογα το σχέδιο δράσης και τη βραχυπρόθεσμη στρατηγική μας.

Source