Λένε στον αξιωματικό, συνταξιοδοτημένος, λιμοκτονούν

Ο αρχηγός του κόμματος IYI Akşener, αξιολογώντας τις ανακοινώσεις των δημοσίων υπαλλήλων και των συνταξιούχων, είπε, «Ο δημόσιος υπάλληλος, ο συνταξιούχος ονομάζεται« μείνετε πεινασμένοι. Αυτό συμβαίνει με αυτή τη νοοτροπία ».

Yeniçağ / Fatih Erboz

Ο πρόεδρος του κόμματος IYI Meral Akşener απάντησε στις ερωτήσεις του İsmail Küçükkaya στο πρόγραμμα “Ξυπνητήρι” που παρακολούθησε στο Fox TV.
Δηλώνοντας ότι ο προϋπολογισμός του παλατιού αυξήθηκε κατά 28 τοις εκατό και οι γέφυρες κατά 25 τοις εκατό, ο πληθωρισμός ήταν 14,6 τοις εκατό, ο Akşener σημείωσε ότι η γεωργική παραγωγή 71 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2010 έχει μειωθεί στα 41-42 δισεκατομμύρια δολάρια σήμερα.
Ο Meral Akşener τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πιστεύει ότι ο πληθωρισμός είναι 14,6 λόγω της έλλειψης διαφάνειας. Δηλώνοντας ότι ο πληθωρισμός των τροφίμων είναι 28 τοις εκατό και θέλουν ο πληθωρισμός των φτωχών και των φτωχών να μετρηθεί χωριστά, δήλωσε ο Akşener. “Ο ελάχιστος μισθός ήταν 2.000 850 TL. Έγινε αύξηση 500 TL, ο εργοδότης θα πληρώσει 750 TL. Τι θα συμβεί τώρα, ο εργοδότης θα απολύσει τους εργαζόμενους. Οι άνθρωποι δεν θα βρουν δουλειά, η παραγωγή θα συρρικνωθεί.” είπε. Ο Meral Akşener, ο οποίος επέκρινε επίσης τις πρακτικές της κυβέρνησης στην επιδημία του ιού της κορώνας, συνέχισε ως εξής:
“Οι έμποροι κλείνουν τα παραθυρόφυλλα. Είπαμε ότι πρέπει να υποστηρίξουν 500 TL σε οικογένειες χωρίς εισόδημα. Αφήστε τους εμπόρους να κάνουν επιχειρήσεις και ο κλάδος να κάνει επιχειρήσεις. Κανένα από αυτά δεν εκπληρώθηκε.
Δεν δόθηκαν άτοκα, μη επιστρεπτέα δάνεια για ένα έτος.
Συνέχισαν το οικονομικό πακέτο του Kemal Derviş μέχρι το 2008. Ήταν απαραίτητο να επιστρέψουμε στην πολιτική της αειφόρου ανάπτυξης, αλλά δεν μπορούσαν. Η παραγωγή μειώθηκε, η εξωτερική ανάθεση αυξήθηκε.
Η πολυτελής ζωή έχει γίνει συνήθεια. Ο τρόπος βελτίωσης της οικονομίας είναι η εμπιστοσύνη.
Εάν καταστρέψετε την εμπιστοσύνη της Κεντρικής Τράπεζας, της Τουρκίας, του Κοινοβουλίου και των πανεπιστημίων, δεν μπορείτε να βγείτε από αυτό. “

Σημειώνοντας πόσοι πρώην πολιτικοί του AKP βρίσκονται τώρα σε πρεσβείες, ο αρχηγός του κόμματος IYI Akşener, “Υπάρχουν πολλές συμβουλευτικές υπηρεσίες στο Παλάτι. Οι δημόσιες τράπεζες είναι έτσι. Δεν μιλάω για τον παλαιστή, ε, οι πρώην γραφειοκράτες είναι όλοι σε υπηρεσία στις δημόσιες τράπεζες” μίλησε.

“ΓΡΑΦΕΙΟ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ”

Μετά την ανακοίνωση για τα χαμηλά ποσοστά πληθωρισμού της TUIK, ο Akşener προέβη σε αξιολόγηση σχετικά με την ανακοίνωση αύξησης των μισθών και των συντάξεων των δημοσίων υπαλλήλων κατά 7,33 τοις εκατό και 8,37 τοις εκατό στις συντάξεις SSK και BAĞ-KUR, “Λειτουργός, ο συνταξιούχος ονομάζεται” μείνετε πεινασμένοι ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις. Ο Akşener συνέχισε ως εξής:
«Πώς θα είναι; Πετάτε με 13 αεροπλάνα, πείτε« Χωρίς εξοικονόμηση φήμης ». Κάντε μια αύξηση 25% στις γέφυρες, ώστε να μπορούν να μπουν στις τσέπες των ανδρών, αύξηση 7-8% όταν πρόκειται για τον φτωχό.
Συμβαίνει με αυτή τη νοοτροπία. Υπάρχουν 7 διαφορετικές πτήσεις προς Κύπρο. Ντροπή για την αμαρτία.
Η Τουρκία διαθέτει αρκετούς δικούς της πόρους. Η Τουρκία χάνει, η αξία έχει ξεχαστεί.
Εδώ έρχεται η χώρα με φθηνά δανεισμένα χρήματα.
Γνωρίζετε τι σημαίνει να γνωρίσετε τους γείτονές μας;
Με το εμπόριο, θα λάβουμε ένα μερίδιο του όγκου των 7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Έχουμε το πιο προηγμένο ανθρώπινο στοιχείο.
Έχουμε μια καλή βιομηχανία, έχουμε τη γεωργία.
Με τεχνολογική τεχνογνωσία η Τουρκία θα είναι οι βασικοί παράγοντες εδώ. 21 τρισεκατομμύρια δολάρια όταν συμπεριλαμβάνεται η Ευρώπη.
Γιατί πολεμάμε με αυτό που έρχεται μπροστά μας; “Heyt, με την ιδιοσυγκρασία” έχετε μια πολύ καλή επιλογή. “

Ο Meral Akşener, ο πρόεδρος του MHP Devlet Bahçeli και ο πρόεδρος του κόμματος Vatan Doğu Perinçek κρατούν τα χέρια και μεταδίδουν στον μεγάλο συνεργάτη, “Πώς να λυθεί η ανεργία, πόση υποστήριξη δίνεται στη γεωργία” Είπε επίσης ότι τους συμβούλεψε να το σκεφτούν και να το διαβιβάσουν στον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η ομιλία του Akşener, “Υπάρχει ένα πολιτικό κόμμα. Καθώς βαριέσαι, προσκαλείς τον πρόεδρό του στο σπίτι. Δεν είναι ευγένεια. Ο κ. Μπατσέλι είναι ένα άτομο που του αρέσει να θυμάται με την ευγένεια του. Αλλά αυτό είναι ευγενικό. Είναι κρίμα. Προτιμώ να ακούω σχόλια από τον κ. Μπατσέλι για τους Τούρκους στο Ανατολικό Τουρκιστάν.” Θα συνέχισε.
Ο Πρόεδρος Ερντογάν έκανε προσευχές την Παρασκευή την περασμένη εβδομάδα, “Βλέπετε σε ορισμένα μέρη να παίρνετε ψήφους, δεν είναι πλέον να εξαπατά κανείς να φέρει μαζί τους μερικά μαντήλια σαν μοντέλο βιτρίνας.” Αντιδρώντας στα λόγια του, ο Akşener είπε:
“Έγραψα tweet για την ομιλία ότι ο κ. Ερντογάν έκανε την έξοδο της προσευχής την Παρασκευή.
Σχολίασε το «ντύσιμο παραθύρων» για μια από την κόρη μας στο CHP
Εάν ένα 21χρονο κορίτσι στοχεύεται, η Meral Akşener αντιδρά ανθρώπινα.
Καλώ τον κ. Ερντογάν. Καλέστε τον κ. Ερντογάν, ζητήστε από την κόρη μας να είναι halal, πάρτε την καρδιά της. Αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί στην αυλή του τζαμιού μετά την Παρασκευή. “

.Source