Λίνος Γκάμπριελ για την Κεντρική Τράπεζα. “Όλοι πρέπει να συνεχίσουμε” (vid)

Ο Κύπριος ομοσπονδιακός προπονητής Λίνος Γκάμπριελ μίλησε αποκλειστικά κατά τη διάρκεια της παράστασής του Η Κύπρος ως ασθενοφόρο “ΟΛΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ” և Στον Νεοκλή Θεοχαρίδη և Στον Ανδρέα Κοκκινό. Τι έχει ειπωθεί για τις αποφάσεις διαιτητή που πυροδότησαν ένα κύμα διαμαρτυριών στο NPP – (και πάλι) παρακολουθήστε ολόκληρη την παράσταση που έσπασε το box office.

Ο Κύπριος ομοσπονδιακός προπονητής Λίνος Γκάμπριελ μίλησε για τα πάντα: τα πάντα στην εκπομπή CB στο Διαδίκτυο “ALL IN TIME”.

Ο έμπειρος προπονητής του ελληνικού πρωταθλήματος μίλησε για το τι συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ Κεράβνου και Πετρολίνας ΑΕΚ στον τελικό γύρο του πρωταθλήματος.

Τόσο για το ανταγωνιστικό όσο και για όλα όσα άλλαξε ο Κέρβνος στον προημιτελικό, όπως και για το μη ανταγωνιστικό.

Ο κ. Gabriel ζήτησε από όλους να διατηρήσουν το επίπεδο ψηλό, να μην υποτιμήσουν ανθρώπους, πράγματα και καταστάσεις, τονίζοντας ότι: «Η κοινότητα του μπάσκετ είναι μικρή, πρέπει να διατηρήσουμε το επίπεδο. Ο πέμπτος αγώνας της σειράς είναι πολύ σημαντικός για το κυπριακό μπάσκετ, όλοι όσοι συμμετέχουν πρέπει να βεβαιωθούν ότι ο αγώνας έχει τελειώσει στο γήπεδο. “

Δεν ήθελε να αναφέρει το μέρος του διαιτητή, κάτι που έκανε ο Νεοκλής Θεοχαρίδης և Αντρέας Κοκκίνος, αναλύοντας όλα τα αμφιλεγόμενα στάδια που προκάλεσαν τη θύελλα διαμαρτυρίας από το NPP (βλ. Τη θέση της Κεντρικής Τράπεζας για διαιτητικές αποφάσεις στο βίντεο 38).

Στη συνέχεια άγγιξε την πορεία της εθνικής μας ομάδας και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν ΕΔΩ.

Source