Λατρεύει την Πίτα, ανακοίνωσε την αναχώρησή του και έστειλε … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Μια μεγάλη ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, γράφει ο πρόεδρος της Ένωσης George Vor ok okkos.

Στη θέση του, μεταξύ άλλων, ανακοινώνει για άλλη μια φορά την παραίτησή του από τη διοίκηση στο τέλος του έτους, στέλνοντας ένα μήνυμα στην Ένωση να παραμείνει στην πρώτη θέση.

Ταυτόχρονα, θαυμάζει τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Ιωάννη Πίττα για τα ξένα παιχνίδια του, ενώ αποκαλύπτει ότι όταν ήταν στην Ένωση, τους υποσχέθηκε να σκοράρει 12-15 γκολ.

Η θέση του αναλυτικά:

Το σύστημα δεν πάει ποτέ στραβά με το τελευταίο, είναι λάθος με εκείνους που ανεβαίνουν. Οι ομάδες և οι παίκτες δεν μπορούν να αλλάξουν τη στάση, γνωρίζουμε ότι φτάνουμε στα πλέι οφ με τους μέγιστους πόντους της δεύτερης ομάδας round καθαρά φύλλα μετά από μια κακή έναρξη հետո μετά τον Ιανουάριο. Σε -6 δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς που έχουμε τις καλύτερες ερωτήσεις του παιχνιδιού, γνωρίζουμε ότι άλλες ομάδες έχουν περισσότερες φοβίες από εμάς, δεν εκπέμπουν υγεία, բոլոր δεν περιλαμβάνονται όλες οι μεταγραφές μας στην αρχική σύνθεση . “Αν και είναι ένα τεράστιο πλήγμα, χάνονται δισεκατομμύρια στην Αμμόχωστο, επειδή γίνεται καλή δουλειά. Αυτή είναι η τελευταία μας χρονιά, η ΕΠΓ είναι ασφαλής και η ΕΠΓ θα ενθαρρύνει ορισμένους παίκτες, προπονητές, ιατρικό προσωπικό και αναλυτές να φύγουν σύντομα.” υψηλότερο επίπεδο. Όσοι γκρινιάζουν πολύ διατηρούνται στο ελάχιστο, πηγαίνουμε για αυτήν τη διαφορά εύκολα ακόμα και με 90-10 διαιτητές.

Πολλοί στην Κύπρο δεν έχουν τη σωστή νοοτροπία. Επειδή πρέπει να αποχαιρετήσουμε, ο Ιωάννης Πίττας είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που είδα ότι έχει τη σωστή προσέγγιση, πάντα εκτός διαλειμμάτων και προπόνησης, στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου της Αγίας Νάπας αφιερωμένο στην κατασκευή ενός επαγγελματικού βιβλίου ασκήσεων με τη σωστή βοήθεια. Δεν μετρά τις ώρες από την οικογένεια ή τον θείο του, δεν είπε δικαιολογίες. Την πρώτη ημέρα της υπογραφής μας, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα σκόραρε 12-15 γκολ από αρκετούς Κύπριους υπό πίεση.

Έχει μέχρι στιγμής ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα στο δίσκο του. Ο Ιωάννης έχει ήδη σκοράρει 23-24 περισσότερα γκολ εναντίον των μεγάλων της Κύπρου από τους κυπριακούς ποδοσφαιρικούς θρύλους της ίδιας εποχής. Με σκληρότερους αντιπάλους, σκληρότερο ανταγωνισμό, υψηλότερο επίπεδο. Φέτος θα σκοράρει εύκολα 16-17 γκολ, η μεταφορά του είναι θέμα χρόνου, έχει τον στόχο του παιχνιδιού και τη σωστή στάση. Φυσικά, θα πρέπει να βελτιώσει μερικές από τις αδυναμίες του, η υπεράσπισή του στον ημιτελικό στο GSP μας κόστισε τον τελικό, և εκεί θα τον νικήσουμε.

Source